O

Yüzbaşı
23 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
9 yıl
Polisiye Ve Macera Kitap Önerisi
Beyler ben juba ve görünen şeytanlar adlı kitabı okumuştum; konusu kısaca bir Türk'ün Irak'a gidip Türkmenlere yardım ediyordu ve yapılan operasyonları anlatıyordu bu tür konu taşıyan roman bilen var mı bana kitap önerir misiniz ?
O
10 yıl
Kitap Adı?
Küçüklüğümde okuduğum bir kitap vardı, bazı yerlerini hatırlıyorum fakat adı aklıma gelmiyor. Eminim aranızda okuyan bazı kişiler vardır. Tekrar okumak adına kitap adını sizlerden bekliyorum. Kitap eski zamanı anlatıyordu sanırım, bir köşkte geçenleri ve ilahi bakış açısıyla anlatılıyordu. Ortalarda bir yerde Yusuf diye bir karakter birine tecavüz ediyordu ve kitabın sonunda başka bir karakter de ölen annesinin yanına yatıp onunla küçüklükte yaptıkları gibi 'igloo' diye bir oyunu anımsıyordu. Umarım anlatabilmişimdir.
O
11 yıl
ÜNİVERSİTE KAYIT BELGELERİ
Merhaba üniversiteli abiler ablalar hocalar ve niceleri kardeşler. Üniversiteye kayıt olmak için malum belgeler falan toplamamız lazım. Fakat bunların neler olduğunu bilmiyorum. Bilen birileri yardımcı olursa çok memnun olurum.
O
11 yıl
LYS 2013 YERLEŞTİRME SONUÇLARI
Bir kaç yerin açıklamasına göre ÖSYM, bugün saat 15:00 te tercih sonuçlarını açıklayacakmış. Haber bildiren yerler de bunu "içerideki kaynaklarından" aldıklarını belirtiyor. Entrikalara bak sanırsın Gossip Girl... Neyse, eğer doğruysa hepimiz hakkında hayırlısı olsun.
O
11 yıl
Havale/ATM?
İyi geceler beyler, internetteki online bir rpg için vip üyelik almak istiyorum ve bunun için Garanti'ye gidip para yatırmam lazım. ATM'den daha önce para yatırdım fakat bu sefer yollayacağım normal hesap. Öncekiler kurum olduğu için seçip yolluyordum şimdi şube, hesap numarası falan girmem lazım. Garanti ATM en fazla ne kadar para aktarma yapıyor, eğer gişeden havale yöntemiyle yaparsam ücret ne kadar olur bir bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
O
11 yıl
Xbox Müzik Türkiye
Windows 8 kullanan arkadaşlarım, sizde Müzik uygulaması Xbox Müzik'e döndü mü? TR lansmanı çoktan yapıldı ve bir güncellemeyle uygulama değişecekti diye duydum. Benimki hala aynı da..
O
12 yıl
Beyler gökyüzünden gelen uğultular...
Ortada bir uğultu var mı yoksa incidekiler sazan avi yapıp diğer liseler onlara mı uyuyor? Bursa'dayım ama hiç bi şey duymuyorum, her şehirde var diyorlar. Sizde bir şey var mı?
O
12 yıl
Power Supply aldım fakat kasa çalışmıyor.
Dün aksam üzeri bilgisayar acikken kasadan daha doğrusu Power Supply'den fena bir koku geldi neredeyse tüm eve yayıldı bunun üzerine bilgisayarı kapadım. Bilgisayarı çalıştırınca koku arttı ve bende kasa kapağını açıp içini temizledim ve tekrar çalıştırdım bi süre sonra koku tekrar geldi. Sadece kasa fişini takıp çalıştırdığımda PSU'in fanının dönmedigini anladım bu sefer kasa kendi kapandı ben de psu'i açtım içi neredeyse küle donmuştu. Sabah gidip yeni psu aldım ve kasaya taktıım ama bilgisayar hala açılmıyor, kabloları doğru taktiğimdan %99 eminim. Acaba anakartta mi bir sorun var? Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.