I

Yüzbaşı
03 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
211 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
I
8 ay
F30 - Vites P konumuna geçmiyor Yardım
Merhaba arkadaşlar bugun f30 aracımda vites p'ye geçmemeye başladı. Sorun ne olabilir, gidişinde duruşunda kalkışında hiçbir sorun yok fakat N ye alıp ya da herhangi bir konumdayken P'ye basınca ekranda uyarı veriyor. İnternette araştırdım bir şey bulamadım bu sorunu yaşayan var mı daha önce?

"Araç durdurulduğunda park freni ile emniyete alınmalıdır. Yetkili servisinize kontrol ettirin"

Uyarı böyle. El freni tutuyor, dediğim gibi P'ye geçmiyor. Aracı durdurup tekrar çalıştırdığımda P'de oluyor.

Teşekkürler.
I
geçen yıl
Type-c olan monitörüme bağlantı alternatifi YARDIM (MD241P)
bi-directional yani çift yönlü bir kablo alınırsa çözüme ulaşılabilir.
I
4 yıl
\"PHILIPS 65PUS7304\" ve \"LG 65SM8000PLA\" hangisini seçmeliyim?
Arkadaşlar merhaba, 65" TV almayı düşünüyorum bütçem max 7500TL bu iki tv arasında kaldım.
Evimde şuan 2015 yılında aldığım webos'lu LG TV'm var fakat 3. yılında ledleri öldü değiştirtmek zorunda kaldım.
Değiştikten sonra da ledler belirgin bi şekilde görünmeye başladı yuvarlak yuvarlak o can sıkıyor.

Artık boyutu da ufak gelmeye başladığı için 65" alayım diyorum, LG seviyorum fakat siyah dengesi asla yok bendeki tv'de bildiğiniz gri görüyorsun siyahları.
Nanocell olanda da aynı mıdır o korkum var açıkçası.

Philips'in android olması ve ambilight olması beni cezbediyor. Bir de 40 derece sağa sola oynaması da çok hoş.
Fakat bir yanda da LG'nin Nanocell'i var. Android olayını mi box s android kutum var onunla çözerim o sorun değil aslında.

Genel kullanım amacım Playstation 4 PRO bağlayıp oyun oynamak ve netflix, 4k dizi film izlemek olacak.
Tabi digiturk bağlayıp maç ve tv kanallarını da izleyeceğim.

Sizce bu 2 TV'den hangisini almalıyım ya da 65" alternatif yine max 7500TL'ye kadar olan bi TV varsa önerebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

"PHILIPS 65PUS7304" = 7000TL
"LG 65SM8000PLA" = 7500TL
I
6 yıl
PS4 - ViewSonic VX2476 - Siyah ekran sorunu
Merhaba,

YouTube'daki videolar üzerine PS4 ve Bilgisayarım ile kullanma amacıyla ViewSonic VX2476 monitörü satın aldım. Eve bugün geldi ve bilgisayarımı direkt hdmi ile bağladığımda bi sorun yaşamadım görüntüyü sesi her şeyi sıkıntısızca alıyorum. Bir de PS4'e takayım denemek için dedim ve 1 saat oldu bu sorunla uğraşıyorum. PS4 açılıyor, mavi ışıktan beyaz ışığa dönüşüyor fakat bir türlü monitöre görüntü gelmiyor.

Güvenli modda açıyorum ve çözünürlük değiştir diyorum, PS4 açılıyor 480p çözünürlükte ve ekrana çözünürlüğünü seç diyor. Otomatik denedim siyah ekranda kaldı, 480p denedim siyah ekranda kaldı 720p denedim siyah ekranda kaldı, 1080i ve 1080p denedim hepsinde siyah ekranda kalıyor sorunu çözemedim. Evdeki eski monitörüme bağlıyorum PS4'ü sıkıntısız bir şekilde açılıyor, LG TV var ona bağlıyorum onda da sıkıntısız bir şekilde açılıyor ama bu monitörle bir türlü ekrana görüntüyü alamadım. Daha doğrusu 1080p olarak alamadım. HDCP aktifti onu deaktif ettim hala sorun devam ediyor.

Hdmi değiştirdim sorun devam ediyor, bilgisayara takınca da iki hdmi ile sıkıntısız görüntü alıyorum. (Retina Macbook Pro)

PS4 tamamen açılması için çözünürlüğü 480p yapmam gerekiyor. Sadece 480p çözünürlükte tamamen açılıyor. Hala sorunu bulamadım...

Sizce ne olabilir sorun, bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
I
7 yıl
iOS Beta Kullanıcısı Rütbesini Silmek
Forumda bakmadığım ayar bölümü profil alanı kalmadı, yıllardır arıyorum değiştirecek yeri bulamadım. Nasıl tekrar eski rütbemin gösterildiği şekilde kullanmaya devam edeceğim bunu? Hayır yıllar önce de Android'e geçiş yaptım, android ile ilgili konulara androidi sevdiğimi belirten şeyler yazsam bile sen sus pis eypılcı diyorlar zoruma gidiyor :)
I
8 yıl
Macbook Pro\u0027mun kapağı çok sertleşti zor açılıyor sorun nedir?
Arkadaşlar selam Macbook Pro Retina 13" Mid 2014 var elimde. Tam 1 senelik cihaz, 1 sene daha garantisi var Türkiye cihazı yani. Hep masada kullandım ne düştü ne başka bir şey fakat son 1 aydır farkettiğim bir sorun var. Normalde cihazı masanın üzerindeyken tek elle havaya kaldırıp açabiliyorken son 1 aydır kapağı kaldırmaya çalıştığımda alt kasa da birlikte havaya kalkıyor resmen. Elimle alt kasayı tutarak açıyorum yani sanki menteşelerin yağlanması gerekiyormuş gibi bir his var baya baya sert. Sorun nedir sizce, servise versem ne olur? Ayrıca servise vermem gereken başka bir konu daha var, normal kullanımda falan 10-15 dakika arayla değişiyor tabi bu bazen 1 gün yapmıyor bazen günde 20 kere yapıyor. Sağ alt taraftan klavyenin ok tuşlarının alt tarafındaki boşluk yani touchpad'in sağ tarafından tık diye bi ses geliyor. Sanki kasaya tırnakla dokunuyormuşsun da tık ediyormuş gibi. Daha önce bu sorun yüzünden geçen sene eylülde servise verdim ama test edip ses duymadık dediler geri verdiler eve gelir gelmez sesi duymaya başladım. Sonra üstüne düşmedim ama şimdi de bu kapak zor açılma olayı olunca iki şikayetten servise tekrar vermeyi düşünüyorum.

Sizce durum ne olur?
I
8 yıl
S7 Edge ekran için hangi koruyucuları kullanıyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar S7 Edge ile bugün 3. günüm ve sadece ince silikon kılıf ile kullanıyorum ekranına uygun kafama göre bir şey bulamadım, düz ekran telefon olsa 10 liraya bi kırılmaz cam alırdım takardım olur biterdi ama bunun kırılmaz camları renkli yani rengine göre ve ben öyle değil tamamen renksiz istiyorum onlardan da bulamıyorum. Ayrıca kırılmaz camlar ekrana yapısmıyormus kenarlardan yapışmalıymış sanırım kılıf ile kullanınca da kalkıyormuş sıkıntı yani verilen para boşa gidiyor.

Telefonun ekranda bişi yok diye korka korka kullanıyorum açıkçası, sizler nelerle kullanıyorsunuz, nerden aldınız link fotoğraf vs. neyiniz varsa paylaşırsanız bilmeyen arkadaşlar da faydalanırlar.

Hepinize şimdiden teşekkürler...
I
8 yıl
Logitech M280 mouse uzaktan kullanılamıyor yardım
Merhaba arkadaşlar eskiden hatırlıyorum 5 10 liralık wireless mouselar bile diğer odalardan bile çekiyordu. Fakat eylül ayında m280 model logitech bi mouse aldım. Sitesinde bile 25metre diyor mesafesine. Macbook pro retina cihazımda kullanıyorum. Appleın kendi klavyesi de var. O en uzak odadan bile macbookta kullanılabiliyorken benim mouse ile ilgili sıkıntım var. 25metre diyor fakat 1.5 metre uzaklastıktan sonra mouse hiçbir şekilde hareket etmiyor. Sağ sol click işlemleri sıkıntısız yapılıyorken hareket ettiremiyorum.

Bunun için bi yazılım falan mı var mouse mu sıkıntılı? 60 liraya almıstım ucuz bi mouse da değil baya bi incelemesi iyi yorumları falan da vardı mousedan baya memnunum ama su uzaklık olayı beni deli ediyor. Mesela bilgisayarı tvye bağlayıp uzanıyorum klavye mouseu yanıma alıyorum fakat klavye sorunsuz kullanılıyorken mouse hareket etmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum iyi günler.
I
8 yıl
inFamous hakkında bi sorum var
Arkadaşlar ben 1. Olarak first light 2. Olarak second son oynamayı düşünüyordum ama nette biraz araştırayım dedim.

First light 2014 ağustosta çıkmış

Second son 2014 Martta çıkmış olarak yazıyor vikipedide. Şimdi ilk hangisini oynamalıyım anlayamadım iki oyun da var şuan bende.

Cevaplar için teşekkürşer :)
I
8 yıl
Oyunun hangi PSN\u0027den alındığını nasıl öğrenirim?
Selam arkadaşlar elimde 2 adet oyun var ve hangi PSN'den alındığını bilmiyorum. Nasıl öğrenicem bunu?


Bi tanesinin PSN Store'una girdiğimde dil Türkçe diğerinin PSN Store'una girdiğimde dil ingilizce.

Endonezya mı US mu Hong Kong mu nasıl öğrenirim bunu, oyunların prilerini almayı düşünüyorum fakat tekrar indirmemek için hangi PSN'den alındıklarını bilmem ve ona göre satın almam gerek. Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.