M

Binbaşı
23 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
27 üye
Görüntülenme (?)
487 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
aksiyon kamerasından görüntü aktarımı
merhabalar arkadaşlar

elimde bood'un wifi bir aksiyon kamerası var. droneye taktığım zaman aşağıdaki modül ile bilgisayara aktarım yapabilir miyim?
https://www.f1depo.com/58G-Fpv-Goruntu-Aktarici-kit-RC832-Ts832-600mw-32-kanal,PR-2284.html
M
3 yıl
parlak ekranlı bir gaming laptop?
merhaba arkadaşlar,

uzun süredir macbook pro kullanıyorum. 1280x800 çözünürlüğü var. parlaklığı da gayet iyi. bugün birkaç gaming laptop inceledim msi, dell vs. rtx3060lı modellerini.

ancak mat ekran kullanıldığından dolayı parlaklıkları nispeten bana düşük geldi. büyük ihtimalle normali bu ancak ama bana göre macimdeki 1280x800 1920x1080 ile aynı gibi geldi. mesela legion modelinde ekran baya parlaktı.

yani velhasıl mat ekran olursa da olur ama nispeten daha parlak ekranlı bir gaming laptop arıyorum. önerileriniz var mı?

msi stealth 15 düşünüyordum ek olarak ancak teşhir ürünü göremedim
M
3 yıl
pencere etrafındaki küçük sinekler
merhaba millet

aylardır bir problemim var. ilk önce küçük kelebeklerle boğuşuyordum. ilaçladım 2-3 kere artık yoklar ortada. ancak özellikle pencerenin önünde aşırı küçük sinek ölüleriyle karşılaşıyorum. ayrıca bu sinekler uçuşuyor. masama falan geliyor. günde en az 4-5 tane öldürüyorum. artık psikolojim bozuldu yemin ederim. kaynaklarını da bulamadım. odamı ilaçlıyorum. pencere önüne yakınına şişeyi boşaltıyorum resmen. 1 gün yok ertesi gün yine masama geliyorlar. yuvalarını da bulamadım. bulsam yemin olsun yakacam ya. ne yapmalı nasıl kurtulunur bunlardan
M
3 yıl
küçük sinek ve küçük kelebek istilası
arkadaşlar merhaba

odamın penceresinde baya uzun zamandır sineklik var

ancak nereden geldiyse aşırı küçük sinek ve zararsız küçük kelebekler odamda.

sinekler adam akıllı uçamıyor bile, kelebekler de keza öyle. odayı biraz aradım yuvalarını bulamadım.

mesela kelebekleri öldürüyorum birkaç gün ortalıkta olmuyor sonra 5-10 tanesi odayı basıyor.
keza küçük sinekler için de öyle

ne tavsiye edersiniz? odayı sinek ilacıyla ilaçlamayı düşünüyorum ama çok etkili olmayacak gibi. şu mavi ışıklar falan sorunu çözer mi?
M
3 yıl
PS4 Pro termal macun değişimi yapan yer?
Ps4 pro için termal macun vs. değişimi yapan ter var mı? kaliteli bir yer olmak şartıyla fan sesi baya var. Muhtemelen işlemcideki terman macun ped neyse artık bitmiştir.

istanbul içi olursa sevinirim. Ve ben burda yaptırdım adamlar işi biliyor bendeki ps4 ses çıkarmıyor artık diyen arkadaşları konuya bekliyorum :)
M
3 yıl
Apple watch 6 seri Black friday indirimi ?
Arkadaşlar Apple Watch SERİ 6 NİKE alacagım sizce Black friday indirimine girer mi ?
yada uygun satan bir yer yoksa yarın zorluya gideceğim alacağım direk. yoksa alsam mı acaba
amazonda veya hepsiburada falan yapar mı
M
4 yıl
telefon şarj oluyor ama batarya dolmuyor?
merhaba arkadaşlar moto g4 plus a sahibim. cihazın bataryası aylar önce değişti. sonra 1-2 ay cihaz boşta bekledi. geçen gün şarjı tam edebildim bir problem yaşamadan. ancak bugün telefonu şarja bağladığım zaman ampere'den şarj olmuyor gözüküyor ve telefonu prizden çekince telefon kapanıyor. şarj soketi de yeni değişmişti. nasıl bir yol izlemeliyim?
M
4 yıl
windows 7 ekran parlaklığı problemi
merhabalar yan pcmde windows 7 home premium kullaıyorum. pcyi açtığım zaman ekran tam parlaklıkla açıldıktan 2-3 saniye sonra parlaklığı anında düşüyor. parlaklık sonda olmasına rağmen


mouse imleci parlak altında kalan her şey parlaklığı azalıyor baya. windows etkinleştirdim çözülmedi driver güncelledim olmadı yeniden

sizce çözüm nedir?


not: 2 ay önce yine oldu en sonunda format attım. format attıktan 2 ay sonra aynı problemle karşılaştım
M
4 yıl
ankara covid testi hk.
merhabalar,

ankarada yaşıyorum, bir durumdan dolayı tedbiren korona testi olmam gerekli. test yaptıran arkadaşlar nerede ne kadar ödediyse yazarsa bütün herkese yardımcı olabilir.
M
4 yıl
İphone 11 ve Pro Max İçin Powerbank Öneri ?
İphone 11 ve Pro Max İçin Powerbank Öneri ?


Arkadaşlar fiyatı hiç önemli değil, sadece istediğim

- İnce
-Şık
-göstergesi varsa iyi olur yoksa sorun yok.


ve son olarak cebim de bile rahat taşıyabileceğim bir şey olmalı Powerbank kullanmayı seven biri değilim ama lazım olursa diye almak istiyorum dursun yedekte.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.