Z

Yüzbaşı
14 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
9 yıl
6850 Renk Bozulmaları
Z
9 yıl
Ekran Kartı Kısmi Renk Bozulması
Z
9 yıl
deneme
Z
10 yıl
Bilgisayar Açılışında Ekrana Görüntü Gelmeme Sorunu
Arkadaşlar merhaba,

Fujitsu Siemens Pa 3515 dizüstü bilgisayarım var. Açılışta ekrana görüntü gelmiyor. Bilgisayarın güç ışığı yanıyor. Harici monitöre bağladığımda oraya da görüntü gelmiyor. Fakat bu haldeyken yaklaşık 20-30 dk bekledikten sonra bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda problemsiz bir şekilde bilgisayarım açılıyor, kullanımda da bir problem yaşamıyorum.

Donanımsal bir arıza olsa bilgisayarın hiç açılmaması gerekmez mi?

Not: Bilgisayar bataryası çıkarılıp güç tuşuna 30-60 saniye basılması ve sonrasında güç kablosu ile bataryasız, ardından bataryalı bilgisayarı açma girişimi başarız oldu.(Birkaç kere denendi.)

Not 2: Bilgisayarın ramleri ayrı ayrı çıkarılıp denendi, hard disk de çıkarılıp denendi siyah ekran sorununu çözmedi.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Z
11 yıl
Elektrikli Şofben Isıtma(ma) Sorunu
Merhaba arkadaşlar.

< Resime gitmek için tıklayın >

Arzum termal elektirikli şofbenimin sıcak su çıkışından geçen gün siyaha yakın yaklaşık 15-20 sn. bir su aktı. Şu anda şofbenin düğmelerini çevirsem de üç kademe ışığı da yanmasına rağmen hiçbir kademede suyu ısıtmıyor. Şofbenin içini açıp baktığımda görünürde bir problem yoktu.(Yanık kablo vs.) Sorun neyden kaynaklanabilir ve çözüm önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler...
Z
11 yıl
RC11 Mini Fly Air Mouse 10$
Arkadaşlar Aliexpress'te normalde 18 dolar civarında dolaşan RC11 mouselar, superdeals bölümünde 10 dolardan satılıyor. İhtiyacı olan varsa bakabilir...

< Resime gitmek için tıklayın >

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Measy-RC11-Mini-Fly-Air-Mouse-RC11-2-4GHz-Wireless-Keyboard-for-Google-Android/737331229.html

Bu cihazı kullanan arkadaşların yorumları forumumuzda mevcut, satın almadan önce inceleyebilirsiniz. Genel olarak alanlar memnun gibi:

http://forum.donanimhaber.com/m_68743729/tm.htm
Z
11 yıl
Raditech Marka Navigasyon ve Kablosuz Kamera İkilisi - Öneri
Herkese iyi akşamlar, navigasyon aleti ve geri vites kamerası araştırıyorum. Fiyat farkından dolayı Çin'den satın almayı düşünüyorum. Aşağıdaki iki ürünü set olarak almayı düşünüyorum. Aynı ürünü ya da benzer ürünleri kullanan arkadaşlar ve konunun üstatları yorum yaparsa sevinirim. Bazı sorularım var, arada bunları da cevaplarsanız çok sevinirim.

http://www.aliexpress.com/item/5-inch-Gps-navigation-Bluetooth-AV-IN-DDR-128-MB-4GB-CR6-0-533Mhz-800-480/520985036.html

http://www.aliexpress.com/item/Night-Vision-Water-Proof-IR-wireless-Rear-View-Camera-reverse-camera/572733844.html

1. Wireless geri vites kamerası çok problem oluyor mu?(sinyal vs.)
2. Kamera görüntüsünde mesafeyle ilgili bilgi oluyor mu? (1 m, 5 cm. vb. gibi mesafe ölçüleri ya da çizgiler)
3. 5 inç mi yoksa 7 inç mi tercih etmeliyim?
4. Yukarıdaki cihaz işlemci hızı ve ekran dokunmatiği olarak nasıllar? Fm transmitter özelliğini göremedim var mı acaba?
5. Şu anda kullandığınız ve memnun olduğunuz, benim verdiğim adresteki fiyat aralıklarında önereceğiniz yurtdışı cihazlar nelerdir?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Z
12 yıl
Güç Kaynağı Fan Değişimi
Arkadaşlar primecom 500 w güç kaynağım var, Güç kaynağındaki xilence marka fanın göbek bilyeleri dağıldı. 120mm fanım iki pinli (siyah ve kırmızı). İdareten kasamın önünde bulunan 120mm lik fanın kablosunu sökmeden psunun içine yerleştirdim.

Sorum şu; yeni bir kasa fanı alacağım, kısa kablolu ve 2 pinli kasa fanı var mıdır? Yoksa da 3 pinli alıp bunu nasıl güç kaynağının üzerindeki iki pinlik girişe takabilirim?

Son olarak ekonomik sessiz bir fan önerisi de alabilirim.

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Z
12 yıl
Teknik Bilgi Gerektiren Anakart Parça Sorusu
İyi günler arkadaşlar, Asus anakartım serviste.

ZIF AM3 941P uPGA SMT G/F FOXCONN/PZ94121-3126-01F

parçası değişmiş. Bilgisayarla ilgili yaşadığım problemlerimin bu parçadan mı kaynaklandığını anlamaya çalışıyorum. Acaba Bu parçanın anakartta hangi işlevi yerine getirdiğini bilen var mı? (Aramızda teknik servis uzmanı falan varsa, şansımı deneyeyim dedim:)
Z
12 yıl
Vatan\u0027da Epson SX 435 112 TL (Son Durum;187 TL Oldu)
Son Durum: 187 TL şu anki fiyatı...

Arkadaşlar sx 425 vardı, artık satılmıyor herhalde. Bu yazıcı akakce de en ucuz 165 lira civarı (kargo dahil olunca). Ne dersiniz bu fiyata ideal bir yazıcı mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/epson-sx435w-stylus-sx-435-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=57917

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.