S

Yarbay
01 Mart 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
31 üye
Görüntülenme (?)
963 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 ay
Vergi ve harçlara Ocak zammı öne çekildi
S
geçen yıl
Market fiyatlarının sürekli zamlanması
Marketlerdeki temel gıda, peynir, süt, yağ, kahvaltılik, et, tuvalet kağıdı havlu kağıt vb herşey sürekli hergün zamlanıyor. Yıl sonu yaklaşıkça bu iyice garip bir hal almaya başladı. Dolar bir süredir nispeten stabil olmasına rağmen neyin zammı bu kadar? Peynirin kg fiyatı kırmızı etten pahalı. Birşey mi var bizim kaçırdığımız?
S
2 yıl
Shaggy Ölmüş
Diyorlar
S
2 yıl
Apple zam değil indirim yaptı!
Arkadaşlar hiç uzatmadan hesap ortada
Fiyatlar ilk açıklandığında
256 GB iPhone 13 Pro 16999 TL / 2000 dolardı (8.5)
Zamlı fiyatlar açıklandığında
256 GB iPhone 13 Pro 21199 TL / 1750 dolar (12)

Arada 250 dolarlık ciddi bir indirim söz konusu bu örnekte.
Buda Apple ın artık Türkiye'ye özel yeni bir fiyatlandırma uyguladığını ortaya koyuyor. Hani şu fakir ülkelere uygulanan düşük fiyat politikası.

Fakat dolar yine biraz hareketlenirse bu sefer o kadar beklemezler gibi zam için. Çünkü hem kardan feragat etmişler hemde dolar kurunu düşük almışlar.

Almayı düşünenler için yine de biraz süre var tabi.
S
3 yıl
B A T I Y O R U Z!
Farkında mısınız?
S
3 yıl
Reddit üyesi olanlar bi bakabilir mi?
..
S
4 yıl
K A R A N L I K. .M O D
DH Turuncusunu seviyoruz evet ama karanlık modun zamanı geldi geçiyor bile. Turuncuyu yine koyun sağa sola ama şu işe bir el atın artık.
Karanlık mod istiyoruz. Net ve açık.
@Jeolog.
S
4 yıl
Bu şarkıda mı araklama? Fikri Karayel - Yol / Sting ??
Sting şarkılarını rasgele çalıyordu youtube,
Sting- A thousand years çalmaya başlamış arka planda, şarkıya bir girdi la dedim ne alaka Sting çalıyordu Fikri Karayele döndü,
Meğer olay bambaşkaymış, yanılıyor muyum? Bu arada Sting in şarkısı 2011 çıkışlı, Yol 2018
Sting - A thousand years şarkısının ekşide ki başlığına falanda baktım, kimse uyanmamış duruma.
https://www.youtube.com/watch?v=PQGgFCCPOrY

Videoyu izlemek için tıklayınız
S
4 yıl
Türk Telekom Kişisel Verileri Satıyor mu?
Kendim Türk Telekom kullanmıyorum ama babamın hattına nasıl olduysa bir karışıklıkla benim cep telefonu numaram tanımlanmış yıllar önce.
Ad soyad tüm bilgiler babamın sadece cep telefonu benim. Bu şekilde başka bir yere abonelik ve üyelikte bulunmuyor zaten çok istisna bir durum tüm bilgiler babamın telefon numarası benim olması.
Neyse olay burdan sonra başlıyor, çeşitli yerlerden çağrılar alıyorum.
Vodafone net bi ara dadanmıştı "taahhütünüzden doğan borçlar şu şekilde hesaplandı vodafone net bunu karşılayacak şekilde sizi abonemiz yapalım gibi çağrılar alıyordum. Ben aradıklarında ve babamın ismini verdiklerinde ben o kişi değilim yanlış numara deyip kapatmaya çalıştıkça, onlar daha detaylı bilgiler veriyordu, ev adresi, sabit no gibi.
Sonrasında çok garip yerlerden çağrılar almaya başladım, isim yine babamın ismi ama beni arıyorlar, Yalova termaller mi dersiniz, elektrikli süpürge satışlarımı dersiniz vb. vb. En son bugün LG su arıtma cihazı satmak için aradılar ve babamın ismini vererek xx ile mi görüşüyorum dedi, hayır tanımıyorum dedim, o zaman sizin isminizi alabilir miyim dedi, hayır alamazsınız siz kimi aradığınızı bilmiyor musunuz deyince "aman be vermezseniz vermeyin" deyip telefonu kapattı
Şimdi bu istisnai durum sadece Turk Telekom aboneliğinde var ve ben artarak çağrılar almaya devam ediyorum hem de güncel bilgilerle. Gerekli yerlere şikayet ettim ama hiç bir şey olmadı, kimi kime şikayet ediyoruma döndü olay.
Bugün su arıtma cihazı satmak için beni arayan numara 0312 900 12 58 biraz bakındım aynı şekilde arananlar var. Bunu nasıl ispatlayabilirim bilmiyorum...
S
4 yıl
Turkcell den Extra Joker adı altında tarifelere zam!
Bugün Turkcell'den gelen mesaj ile 59.9 olan tarifemin 10.11.2019 dan itibaren aylık 69.9 olarak "güncelleneceğini" yazmışlar.
Extra Joker kampanyası ile 6 ayda 4 kere extra 1 gb alabilecekmişim...
Turkcell'in bu yaptığı resmen taahhüte uymamaktır, müşteri istemeden paket tanımlama ayağına 10 TL tarifeye zam yapıyorlar.
Sen ben buna karşı çıkıp belki iade yapılacak ama yüzde 80 vatandaş bundan mağdur olacak,
Sizden ricam BTK, Cimer vs gibi yerlere bu durumu şikayet etmeniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.