C

Yarbay
25 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
80 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
10 yıl
İPAD 2 VERİLİP İ4/4S TAKAS YAPILIRMI
Özellikle i4 ile takas yapılırmı ?
C
10 yıl
Ukraynada Üniversite düşünenler buraya
Arkadaşlar bu sene rusça hazırlık ögrendim. ve üniversiteye yazılacagım agustosta tekrar ukraynaya gidip egitimime devam edicegim.
1-UKRAYNADAKİ OLAYLAR
arkadaşlar ben odessada okuyorum ve hiçbir yabancı ögrenciye ''kasten'' zarar verilmemiştir.
ben oradayken hiçbişekilde kimse bana hiçbişey yapmamış aksine türk insanının sıcak kanlılıgını ordada görmüşümdür ukraynalılardan. çok sevecen insanlardır.
2-DİL EĞİTİMİ ALIP OKULA BAŞLAYINCA ZORLANIRMIYIM 1 SENE RUSÇA EGİTİM NE KADAR YETER?
Bunun cevabı sizde saklı ukraynada veya dünyanın neresine giderseniz gidin. herzaman hayat zor olacaktır alışmak aileden uzak yaşamak.size şukadar söyliyeyim ilk başlarda çekeceginiz zorluk ve yabancılık size hayatta +1 katacaktır.
elbette ev rahatından kalkıp ortalama bir yurt ortamında okumak zor olsa gerek şahsen çok şahane bir ev ve arabalı hayatımdan vazgeçip oraya gittim. ama pişman olmadım iyiki gitmişim ve gidip turkiyeye gelmeyecegim gibi görünüyor. çünkü orda siz sizsiniz siz kendiniz olabilir . baskı olmadan rahatça yaşayıp bir yandan ''RUSÇA'' (eger ugraşırsanız ) ögrenip +1 ve okulunuza devam edebilirsiniz.

HER HANGİ BİR ŞİRKETLE BAGLILIGIM YOKTUR SADECE DÜŞÜNNEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLURUM.

ODESSAYI ÖNERİYORUM .ÖZEL SORULARI PMDEN CEVAPLARIM GENEL SORULARI AŞŞAĞIYA YAZINIZ.
C
11 yıl
Ukrayna/Odessa ya okumaya gidiyorum .
Uzun süredir bu günleri bekliyorduk ailecek , fakat ayrılmak zor ailenden evinden ülkenden sonuçta türkiye bi nimet dünyanın gözü bizde.her neyse ileride hayatımın daha iyi daha rahat olması için ugraşıcagım çalışacagım ve ülkeme yararlı bir vatandaş olmak istiyorum. konum yaptım telefonumdan giricegim orda resimleri ve yaşamı anlatıcagım ilerleyen vakitlerde. bilgi vermesi açısından düşünen olursa diye. konu dışını seviyorum çok vakit geçirdim fakat pek yazmadım konu saptırılmazsa iyi olur.soru sorabilirsiniz bakabildigim zamanlarda cevaplamaya çalışacagım .

26 kasim edit:seneye dusunen varsa yardimci olurum
C
11 yıl
1500 Tlye kadar öneri
C
11 yıl
ANKARA YENİMAHALLE
22 eylulde sınavım için gidicem izmirden ankarayı bilmiyorum yenimahalle neresidir nasıl bi yerdir. ?
C
11 yıl
17 Agustos 2013 izmir yagmuru
ne alaha
C
11 yıl
2010 VW TİGUAN
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-ilk-sahibinden-kazasiz-essiz-temizlkte-tiguan-1.4-tsi-4x4-5n-128642659/detay/ ARACIMDA NOKTA BOYA YOKTUR HATASIZDIR İSTENEN YERE GÖSTERİLEBİLİR. FİYATTA YARDIMCI OLURUM YAKLAŞIK 15 HAZİRANDAN BERİ GALERİDE DURUYOR VERİLEN FİYATLARI BEGENMEDİGİM İÇİN SATAMADIM .2 AYDIR KULLANILMADI
C
11 yıl
İZMİR/URLA YANIYORR TEKRAR YANGIN SS +VİDEO
arkadaşlar yangınlar durulmuyor urlanın icine sıctılar afedersiniz. gidip resim ve video çektim bu hafta 2. oluyor bu editlliyecegm

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

RESİMLERİ TWİTTERDE DAGITABİLİRMİSİNİZ ACABA BEN KULLANMIYORUM PEK BLMİYORUMDA

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

4 AGUSTOSTAKİ YANGININ RESİMLERİhttps://twitter.com/search?src=typd&q=urla%20yang%C4%B1n
C
11 yıl
aracımı satamıyorum ne yapmalıyım.
2012 de 56 bin tl ye aldıgımız tiguanı 50 bine satamıyoruz çokda zarar etmek istemiyoruz 48 e kadar düşebiliyoruz fakat alıcısı yok aracın. acaba satamayacakmıyız. 10 bin tl zararmı etmemiz gerekiyor satabilmek için?

VW CİLERRR?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-ilk-sahibinden-kazasiz-essiz-temizlkte-tiguan-1.4-tsi-4x4-5n-128642659/detay/
C
11 yıl
Denizliye eski arkadaşlarımı bulmaya gidicegim yardım
denizli hakkında bana yardım edebilecek birisi varmı acaba.

2002-2005 arası yaşadım hayatımın en güzel yıllarıydı 8 senedir gitmedim facebooktan arkadaşlarımı bulamadım bulamıyorum isimleride yok aklımda .şimdi kafama esti madem hergün 50 lira benzin arabama veriorum 1 günlügüne falan git geli 60 liralık otobüslerle neden gitmiyeyim dedim(izmir)

elbette biraz unutmuşum 8 sene geçti sonuçta. benim gitmek istedigim yere baktım fakülte taraflarına gitmek istiyorum. otogardan giden dolmuşlar varmıdır +denizlidede halk otobusleri için kent kart gibi şeyler gerekirmi sadece dolmuş işimi görürmü ?

EDİT:GİTTİM BEYLERRR VE BULDUMM
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.