M

Binbaşı
10 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
5.yıldızlı otelde güvenlik tarafından darp edildim.
Merhaba arkadaşlar,bu sene tatil için antalya belek bölgesinde içkili otelde kaldım ama orda tatilim bitince acentelerde muhafazakar bir otelin indirimde oldugunu gördüm,neyse tek kisiydim o otele gittim,çalışanları çok samimi ancak güvenlikçileri size böcekmişsiniz gibi bakıyor,neyse belek taraflarında vatan bilgisayar var orda 1000 watt ses sistemi indirime girmiş aldım,villama geldim sesini deneme amaçlı 3 ve ya 4 kere sonuna kadar açtım,benim her zaman mağdur olan kapalı bacım yan villada rahatsız olup mağdur olmuş yan villada şikayet etmiş,resepsiyon gayet kibar bir dille uyardı,bende onlarda gece ben uyurken havuzda ses yapıyorlar,çocukları bütün gece ağlıyor dedim.
Adama hatta dedim dublex villada indirim yapın 200 lira fark var onu verip oraya geçeyim kabul etmediler ve ya o aile geçsin dedim yine kabul etmediler,sadaka vermek gibi olurmuş dublex villada kalmak.
Sonra muhabbeti dinleyen güvenlikçilerden biri bana sert bir dil ile burası otel kulaklıkla dinleyeceksiniz dedi,resepsiyon bile şaşırdı bu tepkiye.
Sonra bende sana mı sorcam dedim ? O da evet dedi,bende tamam beyefendi dikkate alırım dedim,ama söz veremem ama dedim.
Güvenlik bu sefer döndü sen izmirden buraya ne amaçla geldiğin belli dedi,bende ne amaçla geldim dedim,provakasyon için gelmişsin dedi,bende sen fazla hayal aleminde yaşıyorsun dedim,Sonra ismini ver dedim müdürünüze bildircem sizi dedim,bana sen adam mısın ? Adamsan gel dışarı gibi tehditler savurmaya başladı,bende gel gel ben kemalistim seni bir güzel öpeyim dedim,Araya bayanlar girdi resepsiyonda beni ve güvenliği ayırdılar,Sonra bana yine tehditler savurmaya devam etti,siz bu otelden çıkış yapın ben size ne yapcam gibisinden bende dedim ki geliyorum dışarı işte gelsene dedim biraz duraksadı.
Bu olaylar günlüğü 700 lira olan 5 yıldızlı otelde yaşanıyor,tek sorun sesi fazla açmam,türbanlı bayanın mağdur olması.
Sonra ben yanına gittim dedim ki belli ki oruçlusunuz gelin olayı tatlıya bağlayalım dedim,adam ben senle konuşcam ama şimdi değil dedi elini uzatmadı,resepsiyon ikna etmeye çalışsa da bu olayın üstüne sinirlendim,havaalanına giderken güvenliğe antalya havaalanını önünde bekliyorum adamsan gelirsin dedim,güvenlikçilerin olduğu yerden 3 kişi çıktı,1-2 si tekme attı diğeri yere düşürdü,
Şuan darp raporu almaya ve karakola gidiyorum,izmirden aile avukatımızı çağırcam.
Ama otelin müdürleri 30 dakikadır yalvarıyor,gelin dublex villada istediğiniz kadar tatil yapın falan diye.
Bu arada basenimde ve bacaklarımda morluklar var.
Rezalet gibi rezalet gerçekten hem 700 lira verip hemde dayak yedim.
M
7 yıl
İphone kullananlar bakabilir mi ?
İphone'da maç özetlerini izlerken birden telefon dondu,sonra home tuşuyla geri geldim bütün uygulamaları kapadım,kapadıktan sonra alttan yukarı doğru ekranı kaydırınca wifi gibi seçenekler gelmedi,bende telefonu kapatıp açayım dedim,sonra telefonu kapadım açıldıktan hemen 2-3 saniye içinde tekrar kapandı ve bir daha açtığımda telefon iphonunuzu etkinleştirin diye ekran geldi,Apple kimliği istedi parolamı unutmuşum açamadım,sonra gittim parolayı sıfırladım,yine açamadım.
Mesela ornek@icloud.com gibi diyor,sonu icloud.com ile biten hesap açtığımı hatırlamıyorum,ne yaptıysam açamadım.
Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı ?
M
8 yıl
Dj olmak ?
Merhaba bu sene antalya'da çoğu mekana gittim djler hep aynı parçaları hiç bir uğraş olmadan kendi şarkılarını yapmadan gece klübünde çalışıyorlar.Bazı djler burak yeter gibi kantik gibi djler kendileri bir şey yapmaya çalışıyorlar ancak diğer djler hep aynı şarkıları hiç oynama yapmadan çalışıyorlar hatta periscope'ta ünlü olmuş 2 tane kız var sürekli farklı şehirlere gidiyorlar mesela tarkan'ın demet akalın'ın şarkısını olduğu gibi çalışıyorlar mekan sahibi kendi bilgisayardan açsa para cebinde kalır ama bu gibi djleri çağırıyorlar.
Şimdi benimde merak ettiğim olay şu bu djlik bu kadar kolaysa bizde yapabilir miyiz bir okul bir belgemiz olması gerekiyor mu ? Mesela gitsek dj seti alsak 3-5 bin liraya müzik kulağımız var kendi popüler şarkıların mix'lerini yapsak bir mekanda çalışma ihtimalimiz nedir ? Zorluğu var mı bu mesleğin ?
M
8 yıl
Kaldığım oteldeki İnternet hızı.
M
8 yıl
Mardin-Gaziantep-hasankeyf-diyarbakıra gezmeye bu dönemde gidilir mi ?
Arkadaşlar bisiklet sporu ile uğraşıyorum bu sene akdenizi dolaştım,Karadenizi dolaştım,batum'a gittim.İç anadolunun belli yerlerini dolaştım son olarak güneydoğuda şanlıurfa ve mardini çok merak ediyorum ama insan terör olaylarından dolayı çekiniyor,bisikletle dağlık alanlarda tırmanış yaparken kim vurdu ya gider miyiz acaba ?
M
8 yıl
Amerika\u0027ya gezmeye gitmek istiyorum,Vize alabilir miyim ?
Merhaba bu sene part time iş yapıyordum Türkiye'de gezmek istediğim çok yer vardı oraları gezmek için baya para biriktirdim ve istediğim yerleri gezdim.Şimdi ise aklımda Abd gezisi var öncelikle Las vegas,Miami,New york gibi yerleri görmek istiyorum ve kenarda gidiş dönüş uçak bileti parası ve bir miktar abd de harcayabileceğim para var.Ama kafamda şu soru var Vize alabilir miyim ? Tur şirketleri ile gitmek istemiyorum pek fazla çünkü 50 kişiyle bir yeri gezmek hoşuma gitmiyor.Tek başıma bisikletim ile Miami'den çıkıp 2-3 eyaleti gezmek istiyorum.Bazı yerlerde çadır kuracağım,bazı yerlerde 5 yıldızlı otellerde kalacağım.Ama gidiş tarihi örneğin 1 eylül olacak dönüş 1 ekim biletim falan her şey hazır olacak.Üniversite öğrencisiyim.
M
8 yıl
Metro turizm hatasına bende düştüm.
Evet arkadaşlar şuan otobüsteyim ben hayatımda dolmuşta bile böyle tavır görmedim.Olay şu batuma gittim lüks karadeniz ile yolculuk iyiydi.Sonra dönüşte hopa otogarına gittim baktım tüm araçlar dolu napayım baktım metroda 1 tane boş yer var mecbur ondan aldım başıma geleceklerden habersiz,Sonra araç harekete geçti ve gittiğimiz hız bisiklet hızı 100 km böyle gittik,Sonra Trabzonda caddenin ortasında araç bozuldu,2-3 saat tamirci bekledik sonra otobüs oldu.Yola çıktık aracı kullanan adamdan herkes şikayetçi oldu ve metro yeni birini yolladı.Her neyse klimaları 30 dakika açıp kapıyorlar,Tam müzik dinliyorum aracın televizyonunda ekranları kapıyorlar.Uyarmama rağmen akü şarj olsunmuş,klima çalışıyor diyorum tvler ne alaka muavin umursamıyor.Dedim ki beni delirtmeyin başlarım böyle işe adam gayet puşkin susuyor.
Adama diyorum yolcu her zaman haklıdır kafana göre klimayı,tv yi kapatamazsın susuyor.Zaten servis desen küfür eder gibi.
Yemin ederim sabrımı test ediyorum,Kavga etsem adamlar dağın başında kalmakta istemiyorum mecbur 6-7 saat dayanacağız.Devletin bu metroya bir kılıf bulup el koyması lazım yoksa insanlar suça yönelir.
M
8 yıl
İzmir\u0027den Batum\u0027a tatile nasıl gidebilirim ?
Merhaba izmir'den batum'a gidip avrupanın farklı yapılarını bir arada görmek istiyorum,Ama nasıl gidileceğini araştırdım ama tam kafama oturmadı.Otobüsle ile gitmek istiyorum uçakla 600 lira civarı gidiş geliş.Otobüs ile direk gidiş yok galiba batuma o yüzden Karadenizde yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Birde Batum parası mı kullanılıyor bazı yerlerde Türk lirası geçiyor mu,Kredi kartı kullanabilir miyiz orda ?
M
8 yıl
Antalya-Alanya-Marmaris hakkında ?
Merhaba bir sorum olacaktı da yardımcı olursanız sevinirim.Arkadaşla tatile çıkmayı düşünüyoruz da antalya-alanya-marmaris-bodrum gibi yerler turizm krizinden etkilendi mi yoksa kalabalık mı ? Gitsek gece klüpleri dolu mudur ? O tarafta yaşayan ve ya yakınlarda o taraflara tatile gitmiş olan kişiler yardımcı olursa sevinirim.Bu aylarda ucuz olduğu için gitmeyi düşünüyoruz eğer daha bu aylarda gidilmez derseniz batum'a gitmeyi düşünüyoruz.
M
8 yıl
Gece klübünde çalışmak ?
Normalde Üniversiteye devam ediyorum ancak bu kış farklı bir sektörde inşaat sektöründe 4 ay kadar çalıştım geçici olarak satış danışmanlığı yaptım.Bu yaz ise kendimi biraz antalya-marmaris taraflarında denemek istiyorum aslında otelde çalışmak istiyorum ama Gece klübünde çalışacak fiziğim var 1.92 boy 100 kiloyum.
Şimdi sorum şu bir tanıdık var Marmaris gece klübünde 2 bin lira maaş + kalacak yer veriyor 7 saat çalışacağım,4 ay boyunca okullar açılana kadar devam etsem bir sıkıntı olur mu ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.