Y

Binbaşı
03 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
8 yıl
KPSS Ortaöğretim kadrosuna girmek niye bu kadar zor ?
Merhaba arkadaşlar , Anadolu Lisesi mezunu , şu an üniversite okuyan bir arkadaşınızım ve Ortaöğretim için açılan sınava girip çalışma niyetindeyim ama hemşirelik , şoförlük , aşçılık gibi kadrolar zaten ek koşullar isterken , ODTÜ'de teknisyen alımında İngilizce Dil Belgesi de isteniyormuş Güvenlik görevlisi olmak için özel güvenlik kimlik kartı isteniyor vs. Biz Anadolu Lisesi mezunları olarak hangi kadrolara girebileceğiz bu durumda ? Direk Kpss puanıyla alan hiç mi bir kurum ya da kadro yok ? Çok hevesliydim ancak bu ek koşullar vs. hevesimi kırmak üzere. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Y
10 yıl
KYK SONUCUMA BAKAMIYORUM ARKADAŞLAR
10larca kez kontrol edip girmeme rağmen kimlik bilgilerinizi kontrol edin diyor.Kafayı yemek üzereyim.Gerçekten baktım netten de bulamadım birşey.Gerçekten yardımcı olabilenlere müteşekkir olurum zira çok önemli bu yurt benim için.Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
Y
10 yıl
Silinebilir
Edit : Sağolun arkadaşlar.
Y
10 yıl
ANKARA SİYASAL YAZAYIM MI ?
Evet arkadaşlar , Ankara Siyasal Uluslararası İlişkiler bölümü hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ? Hocaları , eğitim kalitesi nasıldır ?
Y
10 yıl
ANKARA ULUSLARARASI İLİŞKİLER Mİ HACETTEPE KAMU MU ?
Evet arkadaşlar , Dokuz Eylül Kamu'yu bırakıp bu ikisinden birine geçmeyi düşünüyorum ama hangisine gideceğime hala tam olarak karar veremedim.Sizce hangisi ağır basıyor ? bugüne kadar Ankara Uluslararası'nı düşünmeme rağmen Hacettepe Kamu da kafam ı karıştırmaya başladı. Yardımcı olursanız gerçekten çok minnettar olurum.Şimdiden teşekkür ederim.
Y
10 yıl
TM\u0027LER SAKIN MORAL BOZMAYIN
Öncelikle merhaba arkadaşlar...


LYS 1 ile ilgili fikrim tatlı-sert olduğuydu.Ayrıca takip ediyorsanız çoğu kişiyi bazı yerlerde fazlasıyla zorlamış. Yani ''bir tek ben yapamadım'' durumu yok.

Geçen seneden hadi bir tık belki kolaydı ama geçen sene de hatırlarsanız sıralamalar düştüğü gibi Mat 2 netlerinde yığılmalar vardı. Her şey ama her şey

edebiyata kalmıştı.İnanın bu sene de öyle olacak.Kaldı ki son 2 senenin edebiyat soruları gayet yapılabilir düzeyde.Coğrafya'yla da Geometri'yi fazlasıyla (

Özellikle TM 2 ve Tm3 için söylüyorum ) telafi edeceksiniz zaten. O yüzden o tatlı canlarınızı sıkmayın , hemen bugün çalışmanıza başlayın. İnanın çok şey

değişecek. Bunu üniversiteyi 2 sene sonra bırakıp bu sene hazırlanan bir arkadaşınız olarak söylüyorum.
Y
11 yıl
BEHZAT HOCANIN SİTESİNE NE OLDU ?
Evet arkadaşlar dünden beri beri giremiyorum. Kafayı yiyeceğim bu gidişle.
Y
11 yıl
MUTFAK TÜPÜ NASIL TAKILIR ?
Evet beyler , tüp geldi yemek yapacağım ama takamadım bir türlü tüpü . Adama da taktırmayı unuttum. Yardımcı olursanız minnettar olurum.
Y
11 yıl
Hakkımda Bakırköy Savcılığınaa şikayette bulunulmuş.
Evet beyler dün benim hakkımda bir sözlükteki entrylerim hakkında Bakırköy Savcılığı'na şikayette bulunulmuş . Yardım edebilecek ya da yol gösterebilecek hukukçu ya da bilirkişi var mı ? Gerçekten mağdur olabilirim.


Şimdiden teşekkür ederim...
Y
12 yıl
ŞU AN TÜRKİYE\u0027DE YAŞAYAN EN DEĞERLİ İNSAN KİMDİR ?
Gerçekten merak ettiğim için açtım. Değerliliğin elbette göreceli olduğunu bilerekten açıldı. Neyse başlıyorum.



Sevan Nişanyan.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.