Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
6718
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung sesi kısılan ahizenin (kulaklık değil) temizliği resimli anlatım
C
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Resimlerde anlattığım telefon Samsung Galaxy S2 dir. Fakat S3, S4, S5 yada Note 2, Note 3 hepsinde aynıdır. Hatta tüm cep telefonlarında yapılacak işlem aynıdır.

Cep telefonunuzun ahizesinden ses çok az gelmeye başladıysa muhtemel olarak tozdan tıkanmıştır. Bazen bu sorun yazılımsal yada donanımlsal olabilir ama genellikle toz tıkanmasından olur. Ben Note 3 telefonumun denize düşmesinden sonra eski telefonumu kullanayım derken baktım ki ahizeden ses çok az geliyor temizleyeyim dedim. Temizlerken de bilgiyi paylaşma alışkanlığım nedeniyle bunu paylaşmak istedim.Daha öncede laptop fan temizliğini bu sayfada anlatmıştım. Merakı olan varsa bir göz atabilir. Telefonda aynı mantıkta işliyor.


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

İşe yaradıysa ve teşekkür etmek isterseniz www.goomass.comsitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarda kullanılan malzemeler :)

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüneyt Aykaç -- 3 Ekim 2014; 12:43:02 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.