Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
713
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İzmir'den Ukrayna'ya Kargo
B
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar Ukrayna Harkov'da yaşıyom (Ukraynanın batısı Ukraynaca doğusu yani Rusya yakınları günlük hayatın tamamını rusça konuşuyor) Rusçam ileri seviyede var fakat Ukrayna'cam hiç yok. Türkiye İzmir'den 7-8 kilo kadar bir kargom gelicek fakat oturduğum yerin adresini rusça biliyorum. Şimdi Ukrayna-Rusyada 1000 kişiden belki 10 tanesi ingilizce biliyor. PTT ye kargo adresini Rusça mı Ukraynaca mı İngilizce mi Türkçe mi vereceğim ? Türkçe yada ingilizce versem oturduğum ülkeye ulaşınca okuyamadıkları için büyük ihtimalle Türkiyeye geri yollacaklar.Fakat Türkiye'de Rusça verirsem adresi hiç kimse okuyamayacak ? Ne yapmalıyım bilen varsa yardımcı olsun ? Biraz karışık açıkladım kusuruma bakmayın



F
10 yıl
Yüzbaşı

sokagindaki adres tabelasinda ukraynaca yaziyorsa ukraynaca yaz, ruscaysa rusca. sonucta hicmi mektup gelmixor evine ordan bak yaz.


herseyi komple ukraynaca yazacaksin tek ülke kismini turkce ukrayna yazacaksin o kadar.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.