Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1252
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SEIKO SPC007P1 Hakkında yardım ?
H
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar asagıda linki ni verdigim arkadaştan saat almayı düşünuyordum taa ki donanım haberde saat bölümünü okuncaya kadar ?

Arkadaşı bugun aradım sordum saati o seiko velatura mekanızmasının kopyası yok dedi ve sözlerine kesinlikle orjınal ve orjınal kutusunda neden bu kadar ucuz dedıgımde ise acık konusacagım Bizim kapalı çarşıda dukkanımız var ama sadece orjınal makanızmalı saatlerı satıyoruz dedi dukkanda bu tarz urunler yok ama istersen replıka . sınıf ürünler var dedi

SAAT TEN ANLAYAN ÜSTANDLAR sizin yorumlarınızı beklıyorum ? ilginiz için teşekkurler şimdiden

Arkadaşın ilanı baya bir detaylı

http://www.sanalpazar.com/Orjinal-Seiko-Velatura-Spc007p1-Hemen-Teslim__isp5019192



K
11 yıl
Yüzbaşı

Aşağıdaki linki inceleyiniz.
http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-velatura-chronograph-yatch-timer-spc007p1-spc007p-spc007.htm
Böyle bir saatin 500 TL'ye orjinal olması imkansız. Birebir replika olduğu için elinize alsanız bile zor anlarsınız gerçekmi sahtemi olduğunu.
Bu arkadaş orjinal ayağına replikayı iyi fiyata satmaya çalışıyor anlaşılan. Normalde bunları 280 TL civarında satıyolar.
Uzak durmanızı öneririm.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
11 yıl
Yarbay

Arkadaşın bol keseden sallıyor. Sakın ha kanıp da paranı çarçur etme. 50 liralık saat bunlar. 50 lira teklif et, kabul etmezse alma. eBay'de bile 500 dolardan aşağı doğru düzgün SPC007P1 yok.



H
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hocam arkadas istedigin saaat ciye gotur orjinal degilse iade alacagini soyluyor ? Ve birde seikonun o mekanizmasinin kesinlikle kopyalanamadigini soyluyor ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Yüzbaşı

iade alacağına inanıyorsan al
sonra götür aydın saate sor, onlar sana orjinal değil desin,
sonra iade edersin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.