Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
14655
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Televizyonlar Bölümü Kullanımı Hakkında ÖNEMLİ UYARI!
D
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ev Elektroniği bölümü altında yer alan Televizyon kategorisi 3 alt başlığa ayrılmaktadır.

- TV Genel
- TV Tavsiyeleri
- Projeksiyonlar
- Kullanıcı İncelemeleri

TV Genel; TV teknolojisi ile ilgili haberlerin, kullanıcı kulüplerinin olduğu, TV ile ilgili sorun ve çözümlerin konuşulduğu bölümdür. Bu bölümde TV Tavsiyesi ile ilgili başlıklar açmak YASAKTIR! Bu bölüme açılan TV tavsiyesi başlıkları sebep gösterilmeksizin silinecektir.

TV Tavsiyeleri; EV ELEKTRONİĞİ VE ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ BÖLÜMÜ GENEL KURALLARI dahilinde belirtilmiş kriterlere uygun şekilde başlık açarak ya da mevcut başlık altında sorularınızı sorarak TV edinme sürecinizde tavsiye isteyebileceğiniz bölümdür. Tüm Tavsiye başlıkları bu bölümde açılmalıdır. Bu bölüm dışında yer alan TV tavsiyesi başlıkları sebep gösterilmeksizin silinecektir.

Projeksiyonlar; projeksiyon cihazlarıyla ilgili her tür konuyu görüşüp, her konuda başlık açabileceğiniz bölümdür.

Kullanıcı İncelemeleri; sizlerden gelen ve TV Genel bölümüne açtığınız inceleme başlıklarının sistemli bir arşiv oluşturması için ayrılmış olan alt bölümdür. Üyelerimiz bu bölümde yeni konu açamazlar ancak açtıkları konuları bildirerek ya da konu başlığına "Kullanıcı İncelemesi" yazarak bu bölüme yansıtılmasını sağlayabilirler.

İyi forumlar dilerim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.