Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2870
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Toshiba Satellite L735-138 hakkında bilgisi olan var mı??
A
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

http://www.istanbulbilisim.com.tr/satellite-l735-138-toshiba-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,31897.html
http://www.pcdepo.com/toshiba-satellite-l735-138-notebook-urun7031.html

bu bilgisayar nasıl acaba arkadaşlar. oyun oynamak için almıyorum..program için, hd film izleme, download , şarjı 5 saat,ekranı ufak, bluetooth, kamera. toshiba iyi diye seçtim.rengi beyaz sıkıntı çıkarırmı çok kirlenirmi..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 17 Mart 2012; 15:51:42 >

C
12 yıl
Yarbay

toshıba'nın bir espirisi kalmadı sorunsuz bilgisayar eski serileriydi.sorun çıkartmaz diye almayın.programda işlemnci ön plana çıkar işlemci olarak işinizi görür ekran kartıda paylaşımsız olması açısından filmlerde kolaylık sağlar mağazada incelediğim kadarıyla pilleri okadar gitmeyebilir bu kullanım amacınıza da bağlı.ağır programlarda fazla harcar nette dolaşırken dowland yaparken biraz daha uzun gider.eliniz kirlenirse kiri görebilirsiniz silersiniz önemli değil parmak izleri oluşabilir.bunun fiber kaplama olanı var kişr tutmuyor kolay kolay bu düz kasa tutabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
12 yıl
Yüzbaşı

D
12 yıl
Yüzbaşı

13.3'' segmentinde alınabilecek en iyi cihaz L735 bence. Cihazda harici ekran kartı bulunuyor, eğer oyun oynarken oyunun sesini kapatıp oynamak isterseniz hiç durmadan çalışan fan sesi sizi birazcık rahatsız edebilir. Onun dışında tüm ofis ve multimedya işlerinizi sorunsuzca ve hızlı bir şekilde yaparsınız. Parlak kasası olduğundan illaki çizikler belli olacak ve parmak izleri dolacaktır bu kaçınılmaz. Şarj süresi 5 saat denilse de benim kullanımlarımda ortalama 3,5-4 saat arasında gitmekte. İlerde bir SSD takıldığında Ultrabook'tan çok daha kral bir cihaz olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

http://www.istanbulbilisim.com.tr/satellite-l735-123-toshiba-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,30263.html

bide bunu buldum holuma gitti.yani 1400 tl fazla vermeyi düşünmüyorum.nede olsa i3 sonuçta..teknosada 1150 tl felana geliyor.daha ucuz.burdakiler güncellenmemiş hali..

http://www.istanbulbilisim.com.tr/aspire-as3820tg-333g32mn-acer-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,18496.html

acer var bide. 8 saat sarj. hd 5650 ekran kartı var. optik sürücü yok.bluetooth yok.

daha ucuz toshibadan ama donanım ve kalite açısındanda toshiba ön planda..
sizin görüşleriniz neler arkadaşlar..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.