Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1032
Tıklama
0
Öne Çıkarma
creative gigaworks s750 vs logitech z5500 ( film için)
R
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

25 m2 odada projeksiyon ile film izlemek için pc ses sistemi almak istiyorum bu iki sistemden hangisi daha iyi müzik dinlemiyorum sadece film için. Tabi eğer daha iyisi varsa başka model o da olur 600- 700 tl aralığında ikinci el düşünüyorum sadece film performansına göre



B
13 yıl
Yarbay

Optic olarak bağlayıp dts ses formatlı filmlerde çok güzel bir performans elde etmiştim z5500 de patlama efektleri çok yıkıcı oluyor.Ama ben tiz yetersizliğinden dolayı 1 ay içinde satmıştım sadece film için kullanılıcaksa z5500 alınabilir.S750 dinlemedim ama uydularını kullandım gayet başarılı temiz 2. elini bulabilirsen önceliğin s750 olsun bence.Ayrıca ben gigaworks g500 de kullandım oda filmlerde çok başarılı onuda düşünebilirsin.Forumda bir arkadaş garantilisini 300 lira gibi bir fiyata satıyor.



R
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

peki birşey daha sorayım film için kullanılacaksa ses kartına gerek olmadığı söyleniyor doğrumudur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Yarbay

İlk etapda sadece ses sistemini alın kullanın ses konusunda memnun kalmazsanız ses kartıda alırsınız.Ama film içinde olsa ses kartı ile daha iyi bir ses elde edersin. Z5500 alıp optic kullanıcam diyorsan ses kartının pek işlevi kalmıyormuş z5500deki decoder devreye gireceğinden.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.