Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
886
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Character Locked...
İ
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Geçenlerde gg üzerinden wrath of lich king cd-keyi aldım. Biraz satıcı ile sorun yaşamıştım. Sorunu hallettikten sonra upgrade edebilmiştim wow idmi. Ancak aradan 2 gün falan geçti suan oyuna girebiliyorum ancak karaktere girdiğimde character locked. falan filan diyor. bu sorun neden kaynaklanır acaba? ticket attım ama oradan cevap gelene kadar daha önce başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim.



B
13 yıl
Yarbay

Sorunu tam olarak yazarsan yardımcı olurum. Fakat ticket atmak kesin sonuç verir. Bana da character locked yazmıştı bi ara fakat o zaman ben cataclysmin 10 günlük trialını kurmuştum goblin kasmıştım sonra trial bitince goblin karakterime girememiştim. O zaman yazmıştı character locked diye. Senin sorunun farklı sanırsam.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

evet sorunum farklıymış ticket'a cevap geldi. Kullandığım cd-key kaçak çıkmış ondan dolayıda karakteri kitlemişler lich king'e geçtiği için. Sorunu gg satıcısı ile çözdüm. Oradan kod alırken dikkat edip 3 günlük onay süresini sonuna kadar bekletmek gerekiyor sanırım. İgilendiğiniz için teşekkürler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.