Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1107
Tıklama
0
Öne Çıkarma
EA serverları hakkında sorun
Etiket : #Vurgulu #XBox
J
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Pal oyun konsolum var ve orijinal Fifa 11, NBA 10, NFS Hot Pursuit oyunlarım var. Malum hepsi EA'in oyunu ve birçok özellikten yararlanmak için online bağlantı istiyor. Konsol wireless'tan bağlı ve 12 aylık taze gold üyeliğim bulunuyor. Herşey süper, ancak EA serverlarına bir türlü giriş yapamıyorum. Bundan 2 sene önce farklı bir Gamertag ile oynuyordum fakat konsolu satıp, geçen sene sonu slim versiyon alınca yeni bir gamertag açtım. 2009'da EA'e üyeliğim bulunuyormuş, girdim baktım, eski PS3'ümün PSN ismini kaydetmişim fakat Xbox kısmı boş.

Ben de Xbox Gamertag'ımı kaydedeyim dedim. Persona kısmından yazıyorum gamertagi ancak "önce oyuna girin oradan mail yollanıcak size" falan gibi bir uyarı veriyor eklemiyor gamertagi. Oyunlardan online bağlanmayı deneyince EA serverları şuan aktif değil gibi bir uyarı çıkıyor konsolu aldığımdan beri. EA üyeliğim ile Gamertag'imin mail adresleri farklı. Gamertag'de kullandığım mail ile ea'de hesap açtım yine de bana mısın demiyor :)

Var mı bildiğiniz bir yol EA ile Xbox Gamertag'imi buluşturup online keyfini çıkartabileceğim bir yol?

Teşekkür ederim şimdiden...



R
13 yıl
Binbaşı

ea artık yeni oyunlarda online kod uygulaması getiriyor oyunları orjinal oynarken üzerindeki kodu yazman gerekiyor yada 800 ms pointe online oynaman için şifre alman gerekiyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Tamam da bu işlemi nereden yapacağım? Bana böyle bir seçenek de sunmuyor ki, EA serverları aktif değil gibi bir uyarı çıkarıyor oyunlarda...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
13 yıl
Binbaşı

Başka oyunlarda liveden oynayabiliyor musun? EA serverlarında kısa süreli bazen böyle aksaklıklar oluyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
13 yıl
Onbaşı

Bende yeni açtım live ı ve Fifa 11 e girdim ama 7 günlük deneme alabildim kod istiyor. Hem live a para vericez hem redeem koda bu nasıl iştir anlamadım gerçekten. Bunun başka bir çözümü varsa yardımcı olabilirmisiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.