Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
573
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Audigy2 Zs Laptop ve Dtt 2500 bağlantı sorunu.
F
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Audigy 2 Zs ses kartı ile Dtt 2500 arasında en kaliteli ses için nasıl bi bağlantı kurabilirim.Dvd filmlerde felan digital ses alamıyorum önceki pc'deki kartım sb live value bundan daha iyi ses veriyordu ve receiver daki dolby digital ışığını felan yakabiliyordum,bağlatıları konusunda beni biraz aydınlatırsanız sevinirim.
Teşekürler....

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fflamingoo -- 12 Mart 2010; 14:12:01 >

K
14 yıl
Yarbay

Bu ses kartı ile bu ses sitemi 5.0 5.1 6.1 7.1 bağlantıya ne yazıkki uyumlu değil.

en fazla 4.0 analog olarak bağlayabilirsiniz.

digital olarak ses kartında optik çıkış var ne yazıkki ses sistemi verilen IO kısmı resmine göre optik in desteklemiyor. Ses kartı da elektrik spdf out desteklemiyor.

Ancak (optik to elektrik spdif) yapabilecek bir aparat bulursanız o zaman 5.0 ve üstü bağlantı filmler için mümkün olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Anladım, laptopta en uygun bu ses kartıyla kullanırım diye aldım Audigy2 yi ama ses sistemi eski kaldı biraz yanında artık böyle idare edcez demekki



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.