Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
3273
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bosch Super4 buji ve Bosch hava filtresi?
İ
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Şimdi arkadaşlar,

benim bakım zamanım yaklaşıyor... Araç Mazda 3 Dynamic, bakımlarımı her zaman yetkili serviste yaptırırım... Bakımda Mazda servisi eski orjinal parçaları yeni orjinal parçalarla değiştiriyor tabiki ama ben bosch dan gideyim kendim bu parçaları alayım, servise götüreyim onlar bunu yerine monte etsinler ve rutin bakım işlemlerini uygulasınlar istiyorum...

yapılacak bakımda Bosch super 4 bujiler ve Bosch hava filtresi taktırmayı düşünüyorum...

SUper 4 buji ve Super buji arasında nasıl bir fark var ... bu da benim için önemli bir soru...

şimdi bunlardan beklentiler...

bu takılacak elemanlarla öncelikli olarak yakıt tasarrufu,
çok yoğun, hatta sürekli dur kalk trafiği olan İstanbulda (mesai başlangıcı ve mesai sonu) rahat ivmelenme,
acceleration da hissedilir artış...

elde edebilir miyim?

kullanan deneyen var mı? görüşler neler?

şimdiden teşekkürler...



Z
14 yıl
Yarbay

Bosch'unda artık çok bi espirisi kaldığını düşünmüyorum.Benimde aracın her parçası nerdeyse bosch.Bujileride bosch kullanıyorum.Ama artık onlarda çine kaydırdı üretimlerini.Zamanla kalitede düşme olursa şaşırmam



Bosch'un yenilikçi buji konsepti sonucunda ortaya çıkan "Bosch Super 4", bilinen bujilerden daha fazla verim sağlıyor. Ateşlemede sağlanan yüksek performans, benzinin yanmadan atılmasını en aza indirirerek, düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Bosch Super 4 ayrıca, aracın günlük kullanımında hissedilebilir derecede daha sessiz çalışması ve motor gücünün artışı sayesinde keyifli sürüş imkanı sunuyor.

Ateşlemede ve hızlanmada iyileşme sağlayan Bosch'un bu ürünü; düşük devirli kullanımda bile en uygun yanmayı ortaya çıkarıyor. Her türlü sürüş koşullarına yüzde 100 uyum sağlayan Bosch Super 4, Bosch Car Service'lerde de hızlı ve sorunsuz monte edilebiliyor.

Diğer bujilere göre daha verimli

Bosch Super 4'ün önemli bir diğer avantajı ise, yüksek kilometre katetmiş araçlarda, özellikle bujinin kurum bağlaması halinde kendi kendini daha iyi temizliyor olması.

İzolatörde kayan kıvılcım prensibine göre çalışan Bosch Super 4, gümüş kaplı sivriltilmiş orta elektrod ile 4 adet ince elektrotdan oluşan kombinasyonu ile dünyada tek.

Dünyanın en büyük otomotiv yedek parça üreticilerinden biri olan Bosch, otomobil sahiplerine 120'den fazla ülkede yüksek kaliteli ürünleri ile hizmet veriyor ve araç üreticileri ile birlikte çalışarak, tüketiciye ihtiyaçlarına uygun yüksek teknoloji geliştiriyor. Bosch, Common Rail dizel sistemlerinden, ABS fren sistemlerinde, Aerotwin sileceklerden, Park Pilota kadar kadar geniş ürün gamı ile her tür müşteri beklentisi ve araç tipine hizmet veriyor.

filtre ile ilgili bilgi
http://www.boschtr.com/press/media/img_basin/otomotiv39.jpg





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 5 Şubat 2010; 17:08:52 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

;) çok tşekkür ederim...

filtre motor filtresi için sormuştum linkteki ise polen filtresi(klima filtresi) ...

ama bujiler için bilgi gayet yeterl tekrar teşekkürler...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
14 yıl
Yarbay

Ben kullandım aman aman bir performans artışı beklemeyin. PErformans bujisi kullanacaksanız, buji kablolarının da değiştirilmesi önerilir çünkü. Standart buji taktırsanızda olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl
Yarbay

ultarasonic buji almıştım internet aracılığı ile bayağı bir farkı olmuştu hissedilen cinsten araştırmanızda fayda olabilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.