Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1215
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Blackberry Bold'da email lerin kendiliginden silinmesi
N
14 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar merhaba. Gectigimiz hafta Avea ' dan kontratlı bb bold aldım. İs ve ozel email adreslerimi cihaza kurdum ve gelen email leri anında gorebiliyorum.
Ancak, cihaz kendiliginden email lerimi siliyor. Her iki email adresimde de ancak farklı zamanlarda email lerim kayboluyor. Mail lerin kendisi inbox ım da olmasına ragmen cihazdan siliniyor.

Ayarlar ile ilgili olarak: dusuk memory problemi oldugunu dusunmuyorum cunku icinde daha muzik, video vs yer kaplayacak bir sey yuklemedim henuz. (+1gb ms var) Ayrıca email ayrlarında mesajları saklama "sonsuza dek" secili.
Sizce problemin kaynagı ne olabilir.
Yardımlarınız icin simdiden tesekkurler...



S
14 yıl
Yüzbaşı

telefonda sonsuza dek secili bile olsa bb merkezine girip net uzerindende sonsuza dek secili hale getirmelisin. turkcell kullandigimdan avea icin hangi adresten bb merkezine ulasa bilecegini bilmiyorum 500u ara bb kullanici merkezi adresini kullanici adini ve sifreni iste.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.