Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
390
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Açılmayan Komut İstemci
B
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Herkeze iyi günler. Benim problemim yaklaşık 4 gün önce meydana geldi. Etki alanında çalışan bir pc'de bir batch dosyası ile sql yedeği günlük olarak server'dan lokal'e alınmakta. 2 gün önce pc'yi kullanan kullanıcı yedek programını çalıştıramadığını söyledi. Gidiğ batch'i çalıştırmayı denediğim de masaüstünden bütün simgeler kayboluyor ve bir süre sonra geri geliyor. Daha sonra Başlat\Çalıştır'dan cmd yazıp komut istemciyi çalıştırmak istediğimde aynı problem le karşılaştırm. Pc'de Server üzerinden çalışan Trend Micro client'i var. Bununla tarama yaptığımda herhangi birşey bulmadı. Kendi makinamda Kaspersky Internet Security 2009 var. Bununla da pc'nin c'sine map'lenip tarama yaptırdım yine birşey yok. Görev yöneticisinde ve başlangıçta da farklı birşeyler göremedim. Acaba durduk yerde komut istemci'nin çalışmama nedeni ne olabilir?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Aynı problem başka bir etki alanı altındaki makida virüs saldırısı sonrası meydana geldi. Makina ne regedit'i nede cmd'yi açmıyordu. İnternetten biraz araştırma yaptım ama bulduğum programlar ve taktikler işe yaramadı. En sonunda pc'yi formatlamak zorunda kaldık. Diğer pc'de aynı problem devam ediyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.