Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
516
Tıklama
0
Öne Çıkarma
YARDIM LUTFEN . internet ve anakart driver sorunu.
P
16 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Değerli arkadaşlarım problemimi çözmemde yardımcı olursanız çok sevinirim
Makineye format attım benimkide akıllılık formattan önce anakart ve ekran kartı cd sine bakmadım. formattan sonra bi baktımki yok.Ve formattan sonra modemimden internetimin olduğu görülüyor ve formattan önce internete girebiliyordum formattan sonra internete giremiyorum AĞ BAĞLANTILARIM'ın içi boş yerel ağ bağlantısı fln yok. Acaba anakartın cd'sinden lan driver ethernet fln yüklemediğim için oluşan bi problemmi yoksa anakart driverını yüklemeden internete bağlanabilirmiyim?
Ve anakart driverlarını nerden bulabilrm.. daha doğrusu bi sitede buldum çok uzun aramalarım sonucunda fakat nasıl kullanacağıma dair bilgim yok . bütün indirmem gereken driverları indirdikten sonra aynı klasördemi toplamam gerekiyor çünkü bi çok dosyada setup yazmıyor.Anakart markam MSI 845-E 6566 ver:1
reklam içerikli oluyorsa affola sadece MSI driverlarıyla ilgili benim problemimle site bu anakart driverlarımın olduğu :http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=488

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
16 yıl
Yüzbaşı

Vermiş olduğunuz sayfadaki driverleri indirin. Zaten .exe uzantılı olduklarından direk çalıştırıp gerekli sürücüleri kendi yükler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
16 yıl
Yarbay

Aygıt Yöneticisinden driverlerin durumuna bakıyoruz. Başlat > Çalıştır > devmgmt.msc (yazacaksın) enter... veya Başlat > Denetim masası > Performans ve bakım > sistem > Donanım > Aygıt yöneticisi kısmında sarı ünlem işaretli donanımların driverleri yüklenmemiş veya çalışmıyordur. Eksik olanları tamamlarsanız, donanımınıza bağlı işletim sisteminiz sağlıklı bir şekilde çalışır.
Bunun için yardıncı programlar da kullanabilirsiniz. Everest Free Edition programını buradan indirerek kurulum gerektirmeyen bu uygulamayla, ekranda gösterdiği bilgilerle, donanımımıza yön verebiliriz. Bu program ayrıca destek sitesine direk ulaşmanıza da yardımcı olur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.