Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
661
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lastik şişirme pompası tavsiyesi.
L
5 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

Piyasada en çok bilinen biri mobil (bataryalı), biri kablolu (çakmak prizli) ürünü kullanma fırsatım oldu. Xiaomi olan bir kere yolda kalmaktan kurtarmıştı ve onlarca kere bisiklet, top, scooter tekeri şişirdim. Umarım inceleme fikir verir. (Mutlaka bu veya benzeri bir ürün almanızı öneririm)


Xiaomi taşınabilir şarjlı kompresör hava pompası ve osram lastik şişirme kompresörü tyreinflate 450 detaylarını paylaşmaya çalıştım, yorum ve tercih sizin.

https://www.youtube.com/watch?v=zFdWFex4ZLw&feature=youtu.be





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon79 -- 6 Aralık 2023; 18:43:14 >

S
5 ay
Binbaşı

Xiaomi'nin 1S modeli var type-c'li, 2-3 kere arabanın 4 lastiğini de tamamladı 30-31psi'lerden 34'lere şarj ettim, turuncu yani 20-50 arası şarj ışığı yanmadan yapıyordu, tam dediği gibi 8 lastiğe kadar tamamlayacak gibiydi..

zamanla turuncu ışık yanmaya başladı, geçenlerde bir daha tamamladım, artık 4 lastiği tamamlayınca kırmızı yanıyor (0-20 arası şarjı kalıyor.)

yani pilleri çabuk zayıflıyor xiaomi şarjlı pompaların bilginiz olsun.. böyle olmasa harika bir ürün.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 10 Aralık 2023; 12:18:5 >

F
4 ay
Binbaşı

bosch easy pump iyi gibi duruyor



E
4 ay
Yarbay

mijia pil ömrü biraz kısa. 2-2.5 yıl sonra tek lastiği bile 25-26 lardan 32-33e getiremeyecek kadar zayıflıyor bence bu kadar hızlı ölmemeli. sonrasında pilleri değiştiririm diyorsanız gayet güzel bir cihaz.



J
4 ay
Yarbay

T
3 ay
Yarbay

manuel mıchelin pompa her koşulda işe yarar..



D
3 ay
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >
5 sene evvel 110 liraya almıştım ayda bir lastiklerin havasını kontrol edip, 35 e tamamlıyorum, tek kötü yanı cihaz ile sibop arasındaki hortum kısa bazen hava takviyesi yaparken yere koyma imkanı olmuyor elimde tutuyorum...



E
3 ay
Yüzbaşı

Ben de Michelin MC12264 modelini kullanıyorum, basınç göstergesinin olması ve ufak yapısı kalay kullanım sağlıyor. Gayet hızlı şişiriyor. Hatta dinlendirerek traktörümün lastiğini bile şişirmiştim.

Çok sık kullanılan bir ürün olmadığından şarjlı ürünlerin bataryaları bir kaç senede çok verim kaybı yaşıyor. Kablolu ürünler çok fazla toza ve güneşe maruz kalmadıkça uzun süre hizmet verecektir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.