Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
634
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kadınlar ve burçları
R
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Uzun zamandır yazmak isteyip ama zaman bulamadığım kişisel görüşlerimin olduğu bir konudur. Analizlerime,yaşadığım sevgilik tecrübelerime ve gözlemlerime dayanmakta. İşin aslı hızlı dönemlerimde farklı kadınlarla takılmaya başladıkça belli kadınların belli durumlarda aynı tepkiler verdiklerini gözlemledim. Bunu araştırınca da sebebinin burçlarda olduğunu düşündüm. Biz erkekler olarak kadınları anlamakta zorlanıyoruz, farkındayım en azından kötü olsa da böyle bir sınıflandırma bizim yararımıza diye düşünüyorum. Uzun soluklu bir konu olacak.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 23 Nisan 2022; 23:50:37 >

R
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Oğlak kadını:

Bana oğlak kadını tanımla derseniz; Zamanı geldiğinde bu kadının kıymeti mutlaka anlaşılır ama bu olduğu zaman o kendi yoluna koyulmuş olur.

Diğer burcu kadınlarından ayıran özellikleri

Sevdikleri için tolerans eşiği inanılmaz yüksektir bu yüzden sizinle alakalı sorunları biriktirir, biriktirir ve en sonunda patlar. Ve o patladığı zaman ne yavaş yavaş inşa ettiği şeyler umurunda olur ne de emekleri. Ama o inşa ettiği duvarı da çok yavaş bi şekilde yıkar. Belki iç dünyasında o duvarı yıkmamak için mücadele veriyordur bilmiyorum ama günün sonunda o duvar yıkılırken haberiniz haberiniz olur.

Bununla bağlantılı olarak Oğlak burcu kadını aşk konusunda ya da sevgilik konusunda sürekli bir başarısızlığı söz konusu bence. Nedenini yukarda açıkladım ve ek olarak biz erkekler olarak elde ettik artık ilgilenmeyelim hissiyatını bize yaşatmaları. Tahminimce kendileri belli bir noktadan sonra aşk ve sevgililik konusunda başarısızlığını görüp ümitsizliğe kapılıp kendini işe adıyorlar. Ve sonuçta işlerinde başarılı oluyorlar.

İşlerinde başaralı olmalarının nedeni sadece bu değil tabiki. Bir diğer gözlemlediğim nokta ise çok çalışkan olmaları. Yani şöyle x konusuna hiç yetenekleri olmasa bile garip bir şekilde çok çalışıp başarılı olabiliyorlar.


Diğer kadınlara göre duygularını yüz ifadelerine pek yansıtmıyorlar. Yani sizinle karşılıklı sohbet ederken içinde belkide 10 farlı oluşuyordur fakat sizin görebildiğiniz sadece mutluluk, kızgınlık gibi uç duygulardır.

Özgürlükleri ön planda ve yani kısıtlamaya çalışırsanız pek başaralı olamazsınız.

Biz erkekleri yoran bir sevgililik içine alırlar. Onu anlayabilirseniz size her şeylerini verirler dünyada cenneti yaşamak gibi bir şey fakat bu cennette ne kadar kalacağınız sizin elinizde.

Gurur, Özgürlük ,İnatçılık. Bunlarda aslında çok gözlemlediğim konular bu burçtaki kadınlarda. Gurur iki üç tık fazla sanırım.

Özetle Oğlak kadınını anlayabileceğinizi düşünüyorsanız ona özel ve olduğunu hissettirebileceğinizi ve gerçekten emek harcamaya hazırsanız denenebilir.

Benim tercihim;

İlk görüşte aşık olduysam ya da baktığımda hiç bir kusur görmüyorsam kesinlikle sevgili olurum. Çünkü bu kadar duygulu ve özel hissetmek isteyen bi kadına ancak çok sevdiğiniz zaman devam ettirebilirsiniz.

Unutmadan bide maddiyata çok önem veriyorlar. Ama bunu pek fazla hissettirmiyolar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 28 Nisan 2022; 3:48:16 >

R
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Seviyo muyum? Hayır.
İlgimi çekiyor mu ? Hayır
Birlikte zaman geçirmekten keyif alıyor muyum? Hayır.

Ama dönüp dolaşıp yanında olmak istediğim kadının burcu; İkizler.


Eğer bi kadın ağzdından enerji lafını düşürmüyorsa, güzel değil ama fizik olarak muazzam ise kesinlikle ikizer kadınıdır. O kadar iddalıyım bu konuda.

Şimdi gelelim bu burca sahip olan kadınlarımızın tipik özelliklerine;


Muhabbetleri hiç sarmaz ve çok konuşurlar.
Enerjiyle kafayı bozmuşlardır.
Benim karşılaştıklarımın hepsi işinde başarılı ve çok zeki insanlardı. Genelde insanların zekasına hayran kalmam ama zekasına en kıskandığım insanın burcu ikizlerdi.
Değişik hareketleri oluyor; Ulan acaba sosyal deneydemiyim diyebilceğiniz anlar yaşatabilir.
Dudaklarını çok iyi kullanıyorlar ve yatakta istediğiniz her şeyi yaptırabilirsiniz. Bu yüzden fuckbodye en uygun burç olduğunu düşünüyorum. Çevremde ve kendimde gözlemdiğim kadarıyla sırf bu yüzden kendilerine bağlıyolar. Bu erkek için inanılmaz sıkıntı bi durum oluşturuyor zamanla.
Libodosu yüksek fakat bunu her zaman belli etmez.
İnanılmaz derecede duygu geçişleri oluyor ve bu suratlarına yansıyor.

Tavsiyem ve yaptıkları;


Arkadaş çevremde olabilir fakat sevgililik konusunda tek vaat ettiği şey toksiklik. Sevgili olursanız hayatınızı kaydırma potansiyeli var fuckbody takılırsanız güzel vakit geçirirsiniz fakat her zaman elinizin altında olduğu için sevgililiğe ve uzun dönem ilişkiye bakışınız değişir. O yüzden ben uzak durmayı tercih ederim.

Ama her şeye rağmen bir erkeğin hayatına belli bir süre dokunmasında fayda var çok şey katar,





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 28 Nisan 2022; 3:49:45 >

R
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Akrep kadını;

Çok fazla iletişimim olmadı fakat şuan için gözlemlediğim;

Kızıl saçı ve parlak giyinmeyi seviyorlar.
Suratları oval yapıda.
Libodaları korkutucu kadar yüksek.



D
2 yıl
Er

En iyi burc kadinda balık



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Niye



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @derslika
D
geçen yıl
Er

duygusal hassas evcimen tam anne sadık sevimli fln



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok duygusal çok hassas ama oda insanı yorar yani



B
geçen yıl
Binbaşı

Oğlak kadını çekilmez. Küser. Sınırlarını belli etmez. Siz düşünüp bulmalısıniz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.