Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1169
Tıklama
0
Öne Çıkarma
evden işyeri sabit ip arkasındaki kamerayı izleme
T
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selamlar, evdeki masaüstünden işyerimdeki kamera sistemine ulaşmaya çalışıyorum. Fakat nasıl bir yol izleim çözemedim

Sabit ip var
kameranın yerel ipsini de biliyorum
portta biliniyor

Mesela chrome açıp adres satırına 62.1... gibi sabit ip yi yazıyorum mesela ardına port yazıyorum ardına da kameranın ipsi

62.111.111.111:8000/192.168.0.99/doc/page/login.asp gibi bir şey Yani sabit ip arkasındaki bir cihazın ip sırası nedir nerede hata yapıyorum ya da böyle bir şey mümkün değil mi?

Umarım anlatabildim



C
2 yıl
Yüzbaşı

cihaz marka? kendi yazılımı mevcut değil mi?

webten izlemek için web portunu, uygulamadan izlemek için sunucu portunu kullanmanız lazım. ip olarakta sabit ip dediğiniz dış ip yi.

web portu 80 ise adres satırına sadece dış ip yazsanız yeter. başka birşey ise dış ip nin sonuna iki nokta koyup sunucu/web portu yazmalısınız. 62.111.111.111:34567. hepsi bu kadar.



C
2 yıl
Yüzbaşı

Merhaba;

İşyerindeki modem/firewall dan kamera veya DVR a port yönlendirme yapmalısınız ki dışarıdan gelen istekler içerideki cihazlara iletilebilsin.

Dışarıdan gelen istekler -> iç ip 192.168.0.99 -> port 8000 -> TCP/UDP ..... gibi


Kolay gelsin.



T
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Cevaplar için teşekkürler. Ne yaptıysam olmadı
@CRhackSH cihaz hikvision yalnız içeride 2 adet poe switch var. Normalde telefondan rahatça izleyebiliyoruz ama evde pcde sürekli açık tutmak istiyorum ekranı



L
2 yıl
Yüzbaşı

bazı kameralar sadece explorer i desteleye biliyor tarayıcılarda



E
2 yıl
Binbaşı

Firewall la korunan sistemlerde ip yi ve portu bilsen bile dahili agda olmadigin surece arayuze baglanamazsin firewall yoksa ip den baglanmasi lazim.
Web uygulamasinin kacinci porttan hizmer verdigini biliyorsan problem cikmamasi lazim . Tabii uygulama ayarlarini da gormek lazim . Router disardan gelen baglantilari icerdeki porta yonlendirmiyor da olabilir ayar cekilmediyse . Bir detay daha bu cctv uygulamalari en iyi eski ie den kurulup calisabiliyor . Chrome yada edge den kurup hic riske girmedim daha once vmware den sanal makinadan calistriyoruz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.