Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1365
Tıklama
1
Öne Çıkarma
YİNE BİR KADIN CİNAYETİ. ÜLKE YANIYOR!
D
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

söndürelemeyen yangınlar yetmezmiş gibi kadın cinayetleri de asla bitmiyor ve devlet çözmek için hiçbir adım atmıyor.

alın bakın hayalleri olan gencecik bir üniversite öğrencisi. bir emlakçı tarafından önce tecavüze uğruyor, sonra da parçalanıp valize koyularak gömülüyor.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/azra-gulendam-haytaoglundan-korkunc-haber-tecavuze-ugrayip-vahsice-oldurulmus-6569971/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kadın cinayeti diye bir şey yok,cinayet diye bir şey var.1 hafta önce kadın tarafından öldürülen özel harekatçıya nasıl ki erkek cinayeti denilmediyse bu olayda da poziti...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Sucre Maricruz - 3 yıl +3
D
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

MUSTAFA MURAT AYHAN isimli TECAVÜZCÜ ve KATİL suçunu kabul etmiş…



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Yüzbaşı

Kadın cinayeti diye bir şey yok,cinayet diye bir şey var.1 hafta önce kadın tarafından öldürülen özel harekatçıya nasıl ki erkek cinayeti denilmediyse bu olayda da pozitif ayrımcı unsurlar kullanılmaması gerekir.Katilin en ağır cezayı alması temennisiyle.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

K
3 yıl
Binbaşı

Kişi sırf kadın olduğu için ölmüşse buna kadın cinayeti denir. Ben ev bakmaya bu emlakçıya gitsem benim başıma bunlar gelmezdi.
Hepsi cinayet diye sebebini gözardı edersek bu olayları nasıl çözücez





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayser -- 3 Ağustos 2021; 5:25:36 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sucre Maricruz
V
3 yıl
Binbaşı

Kadın cinayeti diye birşey yok cinayet var. Sırf kadın olduğu için öldürülen birisi de olamaz. Herhangi bir kadınla tartışsam kavga etsem çekip vursam kadın olduğu için öldürmüş olmam. Bir sorun vardır bu yüzden olmuştur cinsiyet farketmez.



C
3 yıl
Binbaşı

Eşcinsel olmadığına nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?

@Kayser



0
3 yıl
Yarbay

bunlar politik konular oldu artık.
feminist dernekler kadın alım-satım mafyasının liderini korudular gözümüzün önünde. çünkü hepsinin yönetimini politik marjinal ideolojiye sahip kşiler ele geçirmiş.
aynı dernekler kendi foyalarını ortaya çıkartan youtuber'lara: "beni taciz etti" diye iftiracı kadınlar ortaya çıkardılar, tutmadı.

insan inanamıyo yani feminit dernekler kadın alım satım mafyasının liderini nasıl korur. bu herif birçok kıza tecavüzden yargılanan ve bazı kızları tehdit edip intihartına sebebibyet vermekten yargılanan bir kaçak, öldürdüğü kızların babaları bile çıkıp açıklıyor olayların nasıl geliştiğini, ama, bu haydutu şu anda feminist dernekler bildiğin koruyolar, asla tek bir laf söylemiyolar, hatta o herifin yaptıklarını insanlara anlatan kişilere saldırıyolar.

TSK'dan bir asker kız arkadaşıyla sürtüşme yaşasa tecavüz diye iftira atıp 1000 yerde haber diye sunuyolar ama kendi politik görüşlerine uyan tecavüzcüleri hiçbir zaman haber yapmıyolar. tamamen yalan dolan.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.