Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
699
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Avusturya ya turistik seyahat mümkün mü?
S
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Avusturya yakın zamanda sinovac ile çift doz aşılanmış vatandaşların ülkeye girişte sıkıntı yaşamayacağına dair bir karara varmış . Hiç Avusturyaya turistik amaçlı seyahat eden oldu mu ? Yeşil pasaport var turistik amaçlı gitsek kapıdan kovarlar mı ?



C
3 yıl
Binbaşı

Avusturya Sinovac aşısını kabul ediyor ama hala Türkiye'den turist kabul etmiyor. Appendix A diye bir listeleri var. O listede olan ülkelerin vatandaşları aşılı olarak ya da negatif test ile turist olarak girebiliyor. O listede Türkiye yok. Kısaca listeyi aşağı kopyaladım:

The following states are currently in Appendix A: Albania, Andorra, Australia, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Germany, Estonia, Finland, France, the Duchy of Liechtenstein, Greece, Hong Kong, Hungary, Ireland, Iceland, Israel, Italy, Japan, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Macau, Malta, Monaco, New Zealand, the Netherlands, North Macedonia, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Saudi Arabia, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, South Korea, Taiwan, Thailand, United States of America, Vietnam, the Vatican.

Listenin linki: https://www.oesterreich.gv.at/en/themen/coronavirus_in_oesterreich/pre-travel-clearance.html





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 1 Temmuz 2021; 6:36:29 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl
Binbaşı

Türkiye'de vaka sayıları hala yüksek olduğu için o listeye giremiyoruz. Aşılı olmak bile bir işe yaramıyor.

Bu listeler sık sık güncelleniyor. Sık sık listeye bakmak lazım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 30 Haziran 2021; 20:6:27 >

S
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Cevabınız için teşekkür ederim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Mecbur Macaristan a gideceğiz o halde



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Er

Avusturya başkonsolosluğunun dün yapmış olduğu açıklamada aşı pcr veya iyileşme sertifikasi gösteren appendix 1 veya 2 de yer almayan ülke vatandaşlarını kabul etmeye başlamış.



G
3 yıl
Er

https://www.bmeia.gv.at/tr/avusturya-bueyuekelciligi-ankara/avusturyaya-seyahat/coronavirus-covid-19-ve-seyahat// linki de atıyorum.Aynı şekilde reopen.eu mapinde de yer alıyor bilgiler.



G
3 yıl
Er

verdiğiniz linki tekrar okuyun.Güncellendi Appendix 1 ve 2 de olmayan ülkeler prensip olarak geçişe izin vardır diyor.Bunu için aşı pcr ya da iyileşme sertifikası gerekir yazıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @cleanton
S
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim biletleri Budapeşte olarak değiştirme kararı aldım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.