Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
728
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cihadcı grupların israil'e savaş açma kararı
E
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Hamas ve Gazze de bulunan tüm cihadcı grupların birleşerek İsrail'le mücadele etme kararı almasıdır. Akdeniz'in başka bir lokasyonunda yine ortalığı karıştıracak hadisedir.https://twitter.com/glbfinanshaber/status/1299599715965829121?s=19



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
4 yıl
Teğmen

İçeriğe bakmadım ama el fetih ve hamasın birleşmesi sanırım. Zaten sadece 2 tane oluşum var filistinde. Bu israilin umrunda olur mu? Hiç sanmıyorum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

R
4 yıl
Yüzbaşı

bu iki oluşumda boş ne bir destek ne başka bir şey karşıda düzenli ordu var çoktan değişti o sınırlar geçmiş olsun filistinlilere



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
4 yıl
Yüzbaşı

Çin'den aldıkları yatırımlarla ve silahlarla mı Cihad yapacaklarmış??Hahaha, İsrail tarafından paket edilmekten başka bir şansları yok.



R
4 yıl
Binbaşı

israil hepsinin içinden geçer



C
4 yıl
Binbaşı

Yav he he. 6 Gün Savaşı'nda Arap Devletlerinin ne kadar başarılı olduğunu gördük! Bu saatten sonra tüm Filistin birleşse ne olur birleşmese ne olur. Atı alan Kudüs'ü geçti!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
4 yıl
Binbaşı

Bu grupların en iyi yaptığı şey İsrail'e uçan balon gönderip yangın çıkartmak, isteyen araştırabilir ne demek istediğimi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.