Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
967
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FTTH akşam saatlerinde yükselen ping ve düşen hız
R
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba
D-Smart üzerinden TTNET'in getirdiği GPON ve router ile eve kadar fiber kullanıcısıyım, 10 veya 100'lü ip havuzu dışında olmama rağmen son dönemde akşam saatlerinde internet hızımda dramatik bir düşme ve ping artışı var. World of Warcraft serverına tracer route sonucumu aşağı ekliyorum. Sorunun kaynağı ile ilgili fikir verebilirseniz sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



Z
4 yıl
Çavuş

hocam merhaba, bende ankarada ttnet altyapılı dsmart kullanıcısıyım.Aylardır bunun için çağrı açıyorum.Yok çözüm yok, sürekli aynı arıyorlar test ediyorlar.sonuç 0



D
4 yıl
Yarbay

Dün başka bir arkadaş daha sorun yaşıyordu. Türk Telekom altyapısında olduğunu belirtiyordu. Fakat o da siz de Türk Telekom değil, Superonline altyapısında bulunuyorsunuz. Hız sorunu hakkında bilgim yok, fakat ping sorunu carrier yani taşıyıcı kaynaklı gibi görünüyor. Superonline'ın anlaşmalı olduğu taşıyıcı yoğunluktan dolayı sıkıntı yaşıyor olabilir.

Düzenleme: Konu geçen hafta açılmış. Yukarıda olduğu için konuyu yeni zannettim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 25 Mart 2020; 17:7:55 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.