Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
482
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ATİKER LPG ARIZASI
K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Geçen hafta peugeot 206 araba aldım. Malatyadan K.Maraşa gelirken araç 100 km de yarım depo benin ve yrım depo gaz tüketti. Bnde benzine geçip Maraşa geldim, 150 km de çeyrek depo bile benzin tülketmedi. Burada bir lpg ustasına gittim aracın beynini resetlendiğini söyledi düzelttim dedi. 5 km gittim sorun yine aynı. Araç lpg ye geçtiğini gösteriyor lcg yi açıyor arka tankın üzerindeki valfin kablolarını çıkarttım araç sorunsuz çalışmaya devam ediyor. gezdim dolaştımstop etmesi gerekirken etmedi benzin yakıyor.
Ankadığım kadarı ile araç ilk çalıştırmada sorunsuz benzinle çalışıyor ısınınca lpg ye geçiyor ancak benzini kesmiyor hem benzin hem lpg aynı anda harcıyor.Zaten araç tıkanıyor boğulduğu fark ediliyor. Sorun neden kaynaklanır. Lpg de iken sırlı sistemlerin benzini nasıl kesmesi gerekir ? Kesmiyor sorun beyinden mi yoksa bir sensör yoksa valften felanmıdır ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.