Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
478
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kendime 'Ben'den Mutluluk - 28 Haziran 2019'da Tüm Kitapçılarda
B
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Kendime "Ben"den Mutluluk Tanıtım Filmi

Videoyu izlemek için tıklayınız


Mutluluk; evrenden mucizeler bekleyerek ya da bolluk bereket unsurları ile zihnini rahatlatıp yürütebileceğin bir süreç değildir. Elbette yapman gereken şeylere samimi niyet ile başlaman önemlidir. Ancak niyet, işin başlangıcını oluşturur. Sadece niyet ederek ve işi spritüal öğelere bağlayarak bu süreci asla yürütemezsin. Gece yastığa başını koyduğunda, “Bugün de iyi işler başardım!” veya “Kendime ve dünyama bugün de güzel şeyler kattım!” demenin ve bunu her gün yapmanın önemini artık fark etmelisin.

Kendine inanmalı, cesur olmalı, temiz akıl ile düşünmeli, sınırlarını korumalı, daha dengeli bir yaşam sürmeli ve planlamış olduğun hedefleri başarmak için çaba sarf etmelisin. Bunu ömrün boyunca planlı bir şekilde yaparsan, kendini ve dünyanı daha iyi bir noktaya taşıma konusunda elinden gelenin en iyisini tüm gayretinle yapmış olursun.

“Kendime “Ben”den Mutluluk” isimli eserimde; tüm bunları temiz ve net bir dille, çeşitli bölümler ve başlıklar ışığında açıklamaya çalışarak, sen de farkındalık oluşturma konusunda büyük bir çaba sarf ettim. Evrenden gelecek mucizeleri bekleseydim, şu an bu kitabı elinde tutamazdın. Bu kitap benim için bir hedefti ve başardım. Şimdi sıra sen de! Evrenden bir şey beklememeli, kendi hedeflerin için kendin niyet etmeli, planlar ve hedefler hazırlamalı ve bu hedefler doğrultusunda başarılar elde etmelisin. Mutluluğunu ancak bu şekilde koruyabilir ve onu daha iyi bir noktaya taşıyabilirsin!

Farkındalıklar ile dolu yaşam serüvenini oluşturmana vesile olması dileğiyle!

Kendime "Ben"den Mutluluk - 28 Haziran 2019'da sizlerle!

Internet sitesi :http://kendimebendenmutluluk.com
Facebook :http://facebook.com/kendimebendenmutluluk
Instagram:http://instagram.com/kendimebendenmutluluk
Twitter :http://twitter.com/KBMutluluk





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bentasdemir -- 4 Haziran 2019; 17:55:57 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.