Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
781
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni bilgisayar internet problemi
A
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar. Yeni bir bilgisayar aldım anakart cdsindeki driverları yükledim fakat bilgisayarimda internet bağlantısı yok. Modem kurulumu yapamıyorum.

Modem arayüzüne 192.168.2.1 ya da 192.168.1.1 adresinden girmeye çalıştım fakat internet bağlantısı yok hatası alıyorum.( Air ties 6372 )

Ağ bağlantıları klasörü bomboş, yerel ağ bağlantısi diye birşey yok.

Modemi resetledim.

Ben bu interneti bir kaç saat öncesine kadar eski bilgisayarımda kullanıyordum, bu çözüm önerebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler


Arkadaslar ethernet driver inin yuklenmedigini farkettim. "cannot install drivers. no intel(r) adapters are present in this computer" diye bir hata aliyorum. Anakart gigabyte z270-hd3





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arctic Cat -- 7 Şubat 2017; 3:10:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Er

Merhaba,

Eğer cihazın network kartlarını göremiyorsan 2 durum sözkonusudur. Ya driverları yüklenmemiştir yada network kartı arızalıdır. Denetim masasından aygıtlara baktığında soru yada ünlem işaretli bir aygıt var mı?



A
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yaşadığım problem yazılımsal bir sıkıntıdan dolayıydı sanırım. Söylediğiniz gibi Ethernet driverı yüklü değildi ve sarı bir ünlem işareti vardı aygut yöneticisinde fakat tekrar format attığımda hata almadan yükleyebildim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.