Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1164
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnternet Sarı ÜNLEM SORUNU
N
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Evet arkadaşlar internete giriyorum her şey normal sonra yarım saatte bir bağlantım kesiliyor sağ altta sarı ünlem çıkıyor üstüne tıklıyorum sorunu gider diyorum. "Yerel ağ bağlantısı geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil" gibi birşey çıkıyor sorunu çözemiyorum. TTneti arıyorum yardımcı olmuyorlar.Biz internetinizi normal veriyoruz sizde problem var diyorlar. Aslında sorunun neden olduğunu bilmiyorum. Kaynağı bilsem kökünden çözecem. Sorun TTnetteyse TTneti değiştircem. Modemdeyse modemi değiştircem. Bilgisayardaysa bilgisayarı. Ara kablolardaysa ara kabloları değiştirecem.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Neyse bende kendimce uğraştım. Sarı ünlem olduğundaki ipconfigle normal internete girdiğimde ki farklılıkları gördüm. Bu ipler neden kendiliğinden değişiyor. Bir virüs mü buna neden olur. Bİlgisayarda Avast var onunlada tarattım hiç virüs bulamadı. Bu arada Modem markası Edimax ar-7284wna mesela bu sarı ünlem hatasını aldığımda 192.168.1.1 den modemin arayüzünede giremiyorum. Böyle iğrenç bir sorun. Buradaki problemin ne olduğunu anlayan yol gösterebilecek biri var mı aranızda ?



S
7 yıl
Yarbay

Bilgisayarınıza sabit IP vermeyi deneyin.



D
7 yıl
Binbaşı

ddos yiyorsun modemi iyi bir marka al yada bridge modda önde bir firewall kullan



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.