Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
403
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yardım gerekiyor.
Ç
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Ben strateji sever bir insanım.Ünlü olan ve benimde savaş sistemi ideoloji sistemi falan hoşuma giden bir oyun olan Europa Unıversalis 4 e bir alternatif önerebilir misiniz? Bunun dışında şu oyunlara benzeyen önerilerinizde hoşuma gidebilir.Şimdiden teşekkürler.
-Total War serisi(Napoleon a kadar açıyo sistemim)
-Crusader Kings II
-Age of Empires
-Sim City
-Hearts of Iron III (ancak bu oyunda bence güçsüz devletlerle oynamak için bilgili olmanız gerekiyor bunun daha kolayı olursa güzel olabilir)

Yinede güzel olduğunu düşündüğünüz oyunları önerirseniz sevinirim.Yukardaki oyunları bilgisayarım açmaktadır.



G
8 yıl
Binbaşı

Anno 1404 ve Anno 2070'i deneyebilirsin. Bu oyunlar şehir kurmanın yanında şehrin ekonomisi, halkın gelişimini de yönetebileceğiniz oyunlardır. Oyunda savaşlar genellikle ikinci plandadır çünkü savaş yapmak için iyi bir ekonomiye sahip olmalısınız. Ekonomi ve askeri yönetimi bir arada istiyorsanız bu oyunları denemelisiniz, bağımlılık yapar. Üstelik oynanışı çokta kolaydır, alışmanız kısa sürer. Tek eksi yanı politika yönetiminin biraz eksik kalması.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ç
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Saol dostum birkaç videolarına baktıktan sonra karar veririm ancak ben daha çok rahat savaşabileceğim ancak savaşmanın diplomasi adına sana sorun çıkardığı oyunlar önerebilir misin ?
Mesela Civ 5 oynuyorum uzun zamandır orada savaşa girmek kolay kazanmak biraz kolay ama fazla savaş devletlerle aranızı bozduğu için ticaretiniz falan bozuluyo az para veriyolar.Örnek olabilrse diye yazdım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ictopbasli
G
8 yıl
Binbaşı

Yukarıda saydığınız oyunlar türleri arasında en popüler ve en iyileri zaten. Bunlardan daha iyisini bulabileceğinizi sanmıyorum, benim de bildiğim bunlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 8 Mart 2016; 20:23:42 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ÇölYolcusu12
Ç
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Teşekkür ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @ictopbasli
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.