Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
693
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Note 3'den iPhone 5S'e geçiş yapmak konusunda ..
S
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. 7 aydır Note 3 kullanıyorum öncesinde emektar iPhone 4S'im ile mutluydum ama ekran küçük gelmeye başladı, yeni gelen ios sürümleriyle yavaşladı derken bunu aldım. Note 3 ile de mutluyum aslında telefon gerçekten muazzam ama ekranı ve boyutu bir süre sonra gereksiz büyük gelmeye başladı. Bu sebepten daha küçük bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Androidten bu telefonda memnunum ama Note serisi haricinde çok iyi şeyler de okumuyorum forumlarda. iPhone 5S'e geçmeyi düşünüyorum sizden fikirlerinizi almak istedim. Sizce mantıklı olur mu Note 3>iPhone 5S geçişi. Şimdiden sağolun.



M
8 yıl
Yarbay

bence mantıksız, bir süre sonra 5s ekranı da küçük gelecek, ya 6 için zorla ya da note3 ile devam et derim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

iPhone 6 da ufak bir telefon değil ki 1 inç ekran farkı var ama kenarlar kalın olduğundan üste üste koyunca çok farklı durmuyor ben de düşündüm onu ama bakacağız artık. S6 almayı düşündüm ona da Note düzeyinde güvenemedim Android olduğu için.



P
8 yıl
Yarbay

atdan inip eşeğe binmiş olursun


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Seraphine
D
8 yıl
Yarbay

Çok gereksiz olur



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.