Arama butonu
ADİL OLAN NEDİR ? YARDIM !
 Sonuçları gör
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
535
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ADİL OLAN NEDİR ? YARDIM !
K
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar selamlar. Bir konuda kıymetli görüşlerinize ihtiyacım var. Geçenlerde elimdw fazla olan xperia z1 şarj kablosunu sahibinden üzerinden 12 TL ye sattım. Kargo alıcıya aitti gönderdim 9 TL kargo ücreti ödemiş. Onay vermedi ama zaman aşımından 2 tl komisyln kesilip 10 TL hesabıma aktarıldı. Alan şahıs beni aradı ürünün çalışmadığını arızalı olduğunu söyledi. Bende sadece o vakit geri gönderin dedim kapattım, başka bir konuşma olmadı. Ürün bugün geldi. 8 tl kargo ücreti ödedim. Kamera kaydı altında kargoyu açıp ürünü denedim ürün sorunsuz çalışıyor. Şahsa mesaj atıp ürünün sağlam olduğunu nedwn gönderdiğini sorup, isterse geri gönderebileceğimi, isterse de ürünü satıp satış ücretini gönderebileceğimi belirttim. Vatandaş benden aldığım, ücreti, sitenin aldığı komisyonu ve ödediği kargo parasını istiyor. Yani ürünü sattığımda 10 tl cebime girecekken aldığım 10 tl nin 8 tl sini kargoya verip üzerine 19 tl zarar ederek kendisine 21 tl ödeme yapmamı istiyor. Sizce adil olan nedir. Ne yapmalıyım ?

Küçük bir not:Mesajlarından anladığım kadarı ile şahıs ben ürünü gönderdikten sonra telefonunu satmış, ürünün kutusunu bile açmamış.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
9 yıl
Binbaşı

bir şekilde vazgeçmiş almaktan ve tutturabilirse sizden kargo parasını çıkarmaya çalışıyor gelmeyin bunlara kimseye borcunuz yok.



U
9 yıl
Yarbay

Adamdaki kurnazlığa bak.

Öylesine hiçbirşey satmayacaksın.

Ürünü ona gönder. Ödesin kargo parasını yine. Alsın kullansın adaptörünü.

Telefonu arızalıysa sen ne yapacaksın?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.