Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
490
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Türknet'in yanıltıcı reklamı
M
8 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Bir sitede dolaşırken karşıma çıkan reklama bakın, Gigafiber bölgesindeymişim, halbuki yaşadığım yerde gigafiber falan yok. Peh!!! Yahu bir firma neden kullanıcıları yanıltmaya çalışır? Son 3 senede çok değiştin Türknet...

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
8 ay
Çavuş

Bunun Türknetle alakası yok aslında hangi internet sağlayıcıyı kullandığınızla ilgisi var. Misal ben Millenicom kullanıyorum ve beni Ankarada olmama rağmen İzmir üzerinden internete çıkarmış(her kullanıcıya ayrı ayrı IP vermeyip gruplandırdığından) ve çıkardığı ilde/bölgede Gigafiber varsa bölge bazlı reklam olarak bunu görmen normal.



X
8 ay
Yarbay

Ben de İstanbul dayım ama cgnat tan dolayı il il geziyorum mesela dün Trabzon daydım bugün Artvin deyim haliyle bana Trabzon yöresel market reklamı da çıkıyor, Artvin Yusufeli barajı elektrik üretmeye başladı reklamı da çıkıyor.

Üstteki arkadaşın dediği gibi, konunun Türknet ile vs alakası yok. Cgnat ile de ilgisi yok esasen bu senin trafiğinin yönü ile ilgili.



T
8 ay
Yarbay

Merhaba, bu konuyla ilgili şikayetinizi ilgili ekiplere ileteceğim. Kendi bölgenizde GigaFiber hizmet olup olmadığını en doğru şekilde sorgu sayfamızdan öğrenebilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.