Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1701
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bıktıran 2.el Fiyatları
B
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar muzdarip olduğum daha doğrusu, gördüğümde asfalyalarımı attıran bir olaya değineceğim. Başka ülkelerde de durum böyle mi bilmiyorum ancak sanmıyorum. Ülkemizde 0 olarak alınan ürünler 1-2 sene kullanılıp güya ikinci el pazarına sokuluyor. Adı üstünde 2.el ama adam 0 fiyatından 100-200 TL aşağı satıyor, derdi de neymiş Temiz ürün. Ulan bir sene pis b*klu ellerinde dokunduğun anasını sattığın ürün ne kadar temiz olabilir. (Bazı ilanları bunun dışında tutuyorum gerçekten tertemiz 0 gibi ürünler olabiliyor). Velhasılı kelam ülkemizde 2.el diye bir sistem kalmamıştır. 2.el üzerinden kâr bile elde etmeye çalışan gördü bu gözler. Adam bir ilan koymuş Klavye ve diyor ki Ç tuşu kırık Caps Lock tuşu çalışmıyor bunun dışında hiçbir sorunu yoktur, tertemiz üründür.


Siz olsanız sever misiniz, sabaha mı bırakırsınız?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

G
3 yıl
Yarbay

Günaydın



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Doğru hocam günaydın ama artık ciddi anlamda tat kaçırmaya başladı. O yüzden yazmak istedim. Ucuz olsun diye işim görülsün diye ikinci el ürün bakıyorum yani mağaza fiyatı görüyorum ben ne anladım o işten.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 17 Ağustos 2021; 15:5:48 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EUGENICS88
G
3 yıl
Yarbay

İyi hoşda forumda bunu yazan 10bininci kişi falansın



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @blackprague
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.