Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1072
Tıklama
0
Öne Çıkarma
macOS için Youtube'den video indirme
F
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Özellikle vize dönemlerimde izlediğim eğitim videolarını, olur da yurdun interneti yavaşlar ya da internete bir kaç gün erişimim kaybolur diye Youtube'dan ilgili dersin playlistini indirmemi sağlayan bir programı, sizlerin de işine yarayabileceğini düşündüğümden, 4K Download isimli bir programdan bahsetmek istiyorum. Mac cihazlarda genelde buna benzer programların ya ücretlendirmesi çok yüksek oluyor ya da ücretsiz sürümleri reklamlarla dolu ve çok kısıtlı oluyor. Elbette 4K Video Downloader'da da ücretsiz sürümünde indirme sınırıyla ilgili bazı kısıtlamalar mevcut. Fakat, genel anlamda işinizi görüyor. Satın almak isterseniz de 12 euro gibi bir fiyatı var.

Bu arada sadece Youtube değil; soundcloud, dailymotion, facebook, vimeo gibi sitelerden de içeriği video ya da sadece ses olarak kaydedebiliyorsunuz. , mp4, mp3, mkv ve birkaç daha formatta kaydedebiliyorsunuz. Şöyle tatlı da bi arayüzü var.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ek olarak, Mac için instagramdaki video veya fotoğrafları indirebileceğiniz ya da messenger ve telegram gibi web üzerinden bağlantı kurulabilen mesajlaşma programlarındaki ses dosyalarını indirebileceğiniz yan ürünleri de var.

Bu arada Mac için dediğime bakmayın, Windows ve Ubuntu'da da mevcut bu program. Fakat Mac'te bu tarz programların fiyatlarını çok yüksek bulduğumdan, bu uygulama çok cazip geldi. Bir süredir ücretsiz sürümünü kullanıyorum, şu ana kadar üzmedi. Bakalım zaman ne gösterecek.



D
5 yıl
Binbaşı

1 yıldır kullanıyorum, başarılı bir program.



T
5 yıl
Yüzbaşı

Nerden indircez



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
5 yıl
Yarbay

Downie kullanıyorum ben de.



A
4 yıl
Yüzbaşı

Downie 4 uygulaması için kendi hazırladığım inceleme videosu

Videoyu izlemek için tıklayınız



G
4 yıl
Yüzbaşı

En güzel özelliği playlist'i komple indirmesi.



T
4 yıl
Yarbay

Hm program iyi değil cunku kapalı kaynak, ağ programı old için Internete bilgilerinizi de sızdırabilir, ücretli olmasına hiç girmiyorum bile.

macOS için en iyi YT video indirme programı Perl 'in Mechanize modülü ile geliştirilen get-flash-videos / GFV adlı komut-satırı uygulamasıydı ancak 2018 Ekim gibi YT Mechanize'ın video bulma ve indirme yöntemini engellemek üzere önlem aldı, onu kullanamaz olduk (geçen 1,5 yılda GFV geliştiricileri YT'un engelini aşmış ta olabilirler, bakmadım)

şu an için macOS için en iyisi JDownloader2, cunku hem açık kaynak (program izniniz dışında bilgilerinizi sızdıramaz) hem de indirme yöntemi YT tarafından engellenebilecek türde değil (videoyu stream şeklinde indiriyor ve sonra ffmpeg ile stream 'i .mp4 olarak birleştiriyor)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 yıl
Binbaşı

Youtube-dl programını unutmayalım.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 yıl
Yarbay

Şimdi baktım iyi izlenim edindim. Açık kodlu olması en önemli konu cunku adı üstünde indirme programı; kapalı kod oldu mu her türlü naneyi yiyebilir de hiçbir nes yapamazsınız. ilerde belki bu programı deneyebilirim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @azizfikri
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.