Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2313
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PTT ipç şifre alma
E
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

PTT bankacılık işlemleri için PTT ipç şifre alma işlemini de yapmanız gerekiyor. PTT ipç şifre alma işlemi için PTT'ye TC kimlik numaranızla birlikte gitmeniz yeterli.



E
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Sadece bankacılık işlemleri yapmıyorsunuz. Aynı zamanda, PTT online ile birçok farklı hizmeti kullanabiliyorsunuz. ipç şifresini almak çok kolay. zaten bu şifre son zamanlarda popüler olmaya başladı. siz siz olun sakın şifrenizi kimseye söylemeyin. işin ucunda para var, ipç şifre almak 5 tl ama 5 kuruşluk kişilere şifrenizi verirseniz hesabınızı kendi amaçları için kullanır. PTT ipç şifresi alma bu anlamda tehlikeli de. Sonuçta PTT Bank ile bir banka hesabınız var. Dediğimiz gibi, burada önemli olan şifre almaktan ziyade, şifrenizi sakın kimseyle paylaşmayın.



E
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

PTT'nin Varlık Fonu'na devrolmasıyla birlikte PTT'nin bankacılık hizmetlerinde artış göze çarpıyor. Özellikle Halkbank'a ABD tarafından gelebilecek muhtemel cezaya karşı PTT Bank'ın yedeklendiği söylenebilir. PTT ipç şifresi bu anlamda öne çıkıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.