K

Yarbay
05 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
65 üye
Görüntülenme (?)
540 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
K
2 yıl
Vodafone 0 faizli 5000tl kredi?
Arkadaşlar bu krediye nasıl başvuracağım bilgisi olan varmı? Yanımda uygulamasında başvuracağım yeri bulamıyorum falat yanımda uygulaması hergün bu kredi için bildirim gönderiyor
K
4 yıl
Yeni sistem oyun problemi
Arkadaşlar yeni sistem dizdim.Gpu 2070 super fakat oyunlarda problem yaşıyorum.Karekterler ışınlanıyor gibi lol ve counter strike

FPS 144hz sabitlersem sorun pek olmuyor ama fps için kilit belirlemezsem sorun oluyor.


Kasa bu
https://www.itopya.com/wtcn-xena-msi-rtx-2070-super-ventus-gp-oc-amd-ryzen-5-3600x-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc//

monitör
https://www.itopya.com/lg-27-27gl650f-b-144hz-1ms-2xhdmi-dp-hdr10-fhd-ips-freesync-uyumlu-gaming-monitor//










K
6 yıl
2000 serisi beklenmelimi ?
Gaming notebook almayı düşünüyorum ama 1070 notebook alınmalımı yoksa 1 yıl daha bekleyip 2070 serisi bir notebook mu almak lazım ?
K
7 yıl
Yardım edene anında 150tl eft (google location)
Bir süre japonyada yaşadım fakat sevdiğim birinin işini görmek amacıyla bu konuyu açıyorum

Arkadaşım tokyonun bir semtinde nargile cafe açtı ama google locationdan ne yapsak google aramalarda iş yerinin adresini çıkaramıyoruz. Telefon onaylaması felanda yaptık fakat googleden ''shinjuku sheesha cafe'' diye arama yapmamıza rağmen biz hariç bütün rakipleri çıkıyor.


< Resime gitmek için tıklayın >
Öncelikle yukardaki kırmızı kare içindeki mekan arkadaşın yeri.Neden ev işareti ile gösteriyor google mapste.Oysa rakip yeri mavi kare içine aldım yuvarlak simgede.

''shinjuku sheesha cafe'' Diğer aramalarım.Biz hariç bütün rakipleri bulabiliyorum.



< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşın cafesi

< Resime gitmek için tıklayın >



Farklı bilgi lazımsa söyleyin sizlere ulaştırayım.Yardım edene anında 100tl eft yapacağım.
K
7 yıl
Piranha encore a navigasyon güncelleme yardim
Lütfen güncellemeye yardım edermisiniz.
K
7 yıl
google location problemi (yardım edene kalem hediye)
Arkadaşım tokyoda nargile salonu açtı. Location ismi sheesha shinjuku cafe yazdık. onaylandı. fakat googleden arattığımızda bölgemizdeki bütün sheesha salonları çıkarken bizim nargile salonunun yeri çıkmıyor.yani müşteriler bizim bölgemizdeki sheesha yerlerini aratırken bizim salonu göremiyorlar. Ne yapmamız gerek
K
7 yıl
Numara değiştirme hakkı bitti?
Merhaba

Eski numarama mesaj gelmiyordu japonyadaki numaramı yazdım onada mesaj gelmiyor. Abimin trdeki numarası ile değiştireyim dedim şimdide numara değiştirme hakkınız bitti diyor. Tam üyede olamıyorum ne yapmam gerek?
K
7 yıl
amazon kindle fire tablet türkçe yapmak?
Arkadaşlar japonyadan yiğenime amazon kindle fire tablet yolladım seçeneklerde türkçe yokmuş tableti nasıl türkçe yapabiliriz?
K
7 yıl
Tokyo havaalanından geri çevrilirsem uçak bileti?
Şuan güney koredeyim. Buraya tokyodan geldim ve Haftaya salı tekrar tokyoya gitmeye çalışacağım. Türkiye dönüş bileti olmadan girmeye çalışacağım. Benim merak ettiğim. Eğer beni ülkeye kabul etmezlerse süreç nasıl işliyor. Ben Rusya havayolları ile gidip kendim dönüş bileti alabiliyormuyum ?

Ayrıca kendim bir şekilde dönüş bileti oluşturabilirmiyim? Rezervasyon felan
K
8 yıl
intel 4000 ve nvidia 630m
Halletim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.