M

Emekli Yönetici
03 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
35 üye
Görüntülenme (?)
423 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Ömürlük Sistem Tavsiyesi
Merhaba,

Yaklaşık 1-2 ay içerisinde alacağım. Ürünleri, tavsiyelerinizi takibim altına almak için konu açıyorum. Bütçe konusunda sınırlamam yok, en iyisi ve en uzun ömürlüsü olması gerekiyor. Monitör dahil (4K) tavsiyelerinizi bekliyorum.

Saygılar.
M
4 yıl
Rise Online World - Yerli Yapım MMORPG Online Oyun
Merhaba gençler,

Dün akşam gördüm, daha doğrusu bayağı bir sükse yarattı denebilir. UE4 ile geliştiriliyormuş. Birebir Knight Online olmuş fakat hepimizin istediği de bu aslında. Bilmiyorum, iddialı geldiler. Umarım patlamaz, video ve sitelerinin linkini aşağı paylaşıyorum.


Web Sitesi =https://www.riseonlineworld.com/

İlk Tanıtım Fragmanı;

Videoyu izlemek için tıklayınız


Dorion Haritası;

Videoyu izlemek için tıklayınız


Narungard & Dungeon;

Videoyu izlemek için tıklayınız


Mage Gameplay;

Videoyu izlemek için tıklayınız


Archery Gameplay;

Videoyu izlemek için tıklayınız

Assassin Gameplay;

Videoyu izlemek için tıklayınız

Character Creation;

Videoyu izlemek için tıklayınız

CZ Haritası;

Videoyu izlemek için tıklayınız
M
6 yıl
Yoga 520 Problem.
Merhaba,

Konusu varsa bulamadım, cihazı alalı neredeyse 1 hafta olacak fakat büyük bir sorunla karşılaştım. Çözümünü ne kadar arasam da bulamadım. İnternette gezerken, ekran durduk gidiyor, kararıyor, titriyor, görüntü gelmiyor, kesik kesik geliyor. Aşağıya video koydum. Bu sorunu nasıl giderebilirim? Aksi halde iade edeceğim, edebilirsem :)

Şimdiden teşekkürler!


Videoyu izlemek için tıklayınız
M
6 yıl
Fotoğraf Baskısı İçin Yazıcı Tavsiyesi.
Merhaba arkadaşlar,

Kapadokya bölgesinde balon ile uçmaya gelen misafirlerin fotoğraflarini çekmekteyim. Baskıyı şahsi olarak yapmak istiyorum. Günlük 200 adet renkli 8×6 baskı çıkartıyoruz. Bu baskının en fazla 10 dakika içinde tamamlanması şart.

Baskı makinası için maliyeti az bir cihaz aramaktayim. Sadece baskı, wi-fi özellikli vs olmasına gerek yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
M
7 yıl
13\" Notebook Tavsiyesi
Merhaba,

Güncel bir konu göremedim. 1500-1700TL limitim var. 13" notebook alacağım. Şarjı iyi giden, ssd dahil veya değil ayrı olarak alabilirim önemli olan güncel bir cihaz olması. Tavsiye bekliyorum..
M
7 yıl
Star Wars Force Arena iOS ve Android [ANA KONU]
Merhaba arkadaşlar,

Oyunu bir kaç gündür oynuyorum. Foruma da konusunu açma gereği duydum. Zira severek oynuyoruz . Oyun "Cross-Platform" olduğu için hem android platformunda hemde iOS platformunda aynı anda oynayabiliyoruz. Bu konu içerisinde seviyelerimizi, kategorilerimizi, destelerimizi, genelde oynadığımız tarafları ve ittifaklarımızı paylaşabilir, birbirimizle oynayabiliriz. Ayrıca resmi sitede yayınlanacak olan güncellemeler, bu konu üzerinden bildirilecek. Bu yüzden ilk mesaj sürekli olarak güncel kalacaktır.

Oyunu tanıyalım;

Star Wars™: Force Arena'da, tüm dünyadan oyunculara karşı gerçek zamanlı ve adrenalin yüklü savaşlarda ikonik Star Wars™ karakterlerinden oluşan güçlü takımlara önderlik edeceksin! Oyuncular, galaksiyi ele geçirmek için 60 Star Wars™ karakterini de içeren 80 kartın üzerinde bir koleksiyondan güçlü bir birlik kurmalılar..

● Gerçek zamanlı 1'e 1 ya da 2'ye 2 PvP arena savaşlarında dünyanın her köşesinden oyuncularla güçlerini birleştirip SAVAŞ.

● Jyn Erso ve Orson Krennic gibi yeni Rogue One karakterleri ile Luke Skywalker ve Darth Vader gibi ikonik Star Wars™ karakterlerinden oluşan takımları YÖNET.

● İdeal Asi ya da İmparatorluk birliklerini oluşturmak için geliştirebileceğin favori karakterleri TOPLA.

● Etkinliklere katılarak ödüller, özel karakterler ve bonus eşyalar kazanmak ve galaksi hakimiyeti uğruna liderlik listelerinin zirvesine tırmanmak için MÜCADELE ET.

RESİMLER:


< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >


Kendi Hesabım;

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



NOTLAR :

- Şuan için oyunda aşırı dengesizlik söz konusu. Asiler tarafında savaştığınızda, maç kaybetmeniz çok nadir oluyor. Herkes bunun farkında olduğu için Galaktik İmparatorluk tarafında savaşan pek bulamıyorsunuz.
- Oyuna yeni başlayacak arkadaşlar, ödüllerini almayı unutmasınlar.


Güncelleme Notları :

01.20.2017 Gelecek Güncelleme;

- Denge Düzenlemesi.

(Güncelleme sonrası 72 saat süre içerisinde alınabilecek Kategori 1 Altın Paketi hediye edilecek.)

Güncelleme dolayısı ile 3 saat boyunca serverlar kapalı durumda kalacak.


Görev Listesi ;

https://forum.donanimhaber.com/star-wars-force-arena-ana-konu--121965076#123313370

Herkese iyi oyunlar!
M
7 yıl
Asus Rog GL552VX-CN239T
Merhaba,

Forumda ve türkçe kaynaklarda araştırdım fakat bir şey bulamadım. Bu cihaz sadece yurt dışında mı sstışta? Cihazı aldım, ön hazırlık yapayım
M
8 yıl
MOVED: Overwatch Origins Edition Battle.Net Hesap Çekilişi!
Konu Dışı: //forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121448745
M
8 yıl
Overwatch Origins Edition Battle.Net Hesap Çekilişi!
Herkese merhaba,

Daha önce bir çekiliş yaptım, şuradan ulaşabilirsiniz;

QUANTUM BREAK PC ÇEKİLİŞİ

Şimdi ise Overwatch Origins Edition'ın olduğu battle.net hesabı vereceğim. Çekilişe katılmak için "Çekilişe katılmak istiyorum, çikilişi kitilmik istiyirim, çikilişi kitilmik istiyirim yinitici biy" yazabilirsiniz. Seçim tamamen size kalmış . Önceki çekilişte olduğu gibi çekiliş aynı şekilde cekilis.yap üzerinden, hızlı çekiliş ile yapılacaktır. Çekiliş sonucu ekran görüntüsü alınarak ilk mesajda paylaşılacak.

Çekiliş, 6 Kasım 2016 tarihinde, saat 23:59'da sonlanacaktır. Bu tarih ve saatten sonra atılan mesajlar çekilişe dahil edilmeyecektir.

ÇEKİLİŞ KURALLARI;

1- Her üyenin bir kere katılma hakkı vardır.
2- Ne sebep ile olursa olsun, forumdan banlanan üyeler çekilişe katılmamış sayılacaktır.
3- Çekilişe katılabilmek için, çekiliş günü foruma kayıt olmamış olmanız gerekmektedir. Yani aynı gün içerisinde, sadece çekilişe katılmak için kayıt olan kişiler, çekilişe katılamayacaktır.
4- Çekilişi kazanan üyeye ilk 24 saat ulaşılamazsa, hesap yedek üyeye devredilecektir. (2 üye yedek olacaktır, ilk yedek üyeye 24 saat içinde ulaşılamazsa, hesap ikinci yedek üyeye devredilecektir.)
5- "Bana çıkarsa alttakine, çekilişe katılmak istemiyorum" tarzında yorum yapan üyeler, çekilişe katılmamış sayılacaklardır.


Herkese bol şans.




ÇEKİLİŞ SONUCU;

Çekiliş sonucunun resmi aşağıdadır. Yedek üyeleri de orada görebilirsiniz. 0-1 mesajı olan, forumdan ve bölümden uzaklaştırılan üyeler çekilişe dahil edilmemiştir. (cekilisyap.com sitesi sıkıntılı olduğu için alternatif siteden çekiliş yapılmıştır.)

< Resime gitmek için tıklayın >

Katılımcı Listesi :https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Zf6WjIrpTfMfT0EBEfhS0EIKIccrqR07IUOBlRmubZ8/edit?usp=sharing
M
8 yıl
QUANTUM BREAK PC ÇEKİLİŞİ! (SONUÇLANDI)
Merhaba arkadaşlar,

Oyun çıktığı zaman Xbox One ile verilen koddur. PC için çıktığından beri oynayamadım. Bu saatten sonra da oynama fırsatım yok ne yazıkki. Kod hesaba işlendi, bu yüzden direkt hesabı size vereceğim (Windows Store)

Çekilişe katılmak isteyen arkadaşların, "katılmak istiyorum, kıtılmık ıstıyırım, kitilmik istiyirim" yazmaları yeterlidir. Çekiliş, konuya yazan üyelerin kullanıcı adına göre, cekilisyap.com sitesi üzerinden yapılacaktır.

Çekiliş sonucunu resim alıp bildireceğim. Çekiliş, 23.10.2016 Pazar 23:59'da son bulacaktır. 23:59'dan sonra atılan mesajlar geçerli olmayacaktır. Pazartesi gün içerisinde de kazananı açıklayacağım.

Başarılar


Ekleme : "Çekilişe katılmak istemiyorum, bana çıkarsa alttakine gibi gereksiz mesaj atan arkadaşların mesajları ciddiye alınmayacaktır. Sonra "Vay efendim ben konuya yazdım, benim ismim katılanlarda neden yok?" demesinler.

ÇEKİLİŞ SONUCU;

< Resime gitmek için tıklayın >


Ayrıca Katılım Listesi :https://www.cekilisyap.com/quantum-break-windows-store-hesabi-cb

Hesap bilgileri arkadaşa gönderilmiştir, dönüş yapılmaması durumunda yedek kullanıcıya verilecektir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.