T

Yüzbaşı
30 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
91 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
FM 2022 Game Pass maç içi donma sorunu
Arkadaşlar oyunu game pass ile oynuyorum maç sırasında donmalar oluyor. Steam sürümünde demoyu oynadım onda olmuyor, bir türlü çözüm bulamadım. Aynı sorunu yaşayıp çözen var mıdır?
T
3 yıl
0555 450 50 50 Dolandırıcılığa karşı Dikkat!
Arkadaşlar bugün 70 yaşındaki annemi 555li bir numara arayıp Vakıfbank'tan aradığını kartların değişeceğini söyledi ve bazı işlemler yapmamız gerektiğini söyledi bende telefonu hoparlöre aldım dinliyorum bir dünya kart özelliği anlattı gerçekten inandırıcı şekilde, bende aynı zamanda Google da araştırıyorum adamın bahsettiği yeni çağ kartları ile hiç bir bilgi yok aslında içimden bir ses dolandırıcı diyor ama kart bilgisi falan sormuyor adresimizi biliyor bende açık vermesini bekliyorum derken artık mobil bankacılığın değiştiğini ve baska bir uygulamadan canlı destek olarak Vakıfbank'ın destek vereceğini söyledi ve uygulama olarak teamwiever quicksupport indirmemi istedi bende orada anladım olayı, muhtemelen uygulamayı bilmeyen insanlara indirtip teamwiever üzerinden bağlanıp telefonda konuşurken arka planda EFT yapıp bankadaki paraları aktarmaya çalışacaklar. Ben yine saygı çizgimi bozmayıp size güvenemem beni banka numarasından ararlarsa konuya devam ederim dedim. Öyle yapalım o zaman ulaşırız size diyip kapattı karşı taraf, daha sonra bankayı aradım böyle bir gelişme kart yenileme vs. olmadığını söylediler ve Vakıfbank sizi normal hattan aramaz dediler. Bende konuyu burada paylaşmak istedim bilginiz olsun arkadaşlar. Bankalar sizi 444lü ya da 850li numaradan aramadan herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmayın.
T
6 yıl
Başlangıç Motoru.
Merhaba arkadaşlar A2 ehliyeti için kayıt oldum.
Motor almak için araştırma yapıyorum. Kafamda ki modeller; YBR 125,CBF 150 ya da CB125F var.
Sıfır alırsam muhtemelen Honda CB125F alırım. CBF 150 fiyatı şiştiği için onu 2.el düşünüyorum. YBR 125 2. el alırsam tanıdığım bir dostum YBR 125'ini satıyor, bunu düşünebilirim.
Sizler ne önerirsiniz?
T
6 yıl
Philips TV internete bağlanamama sorunu
Arkadaşlar merhaba philips smart tv kullanıyorum. Düne kadar sorunsuz wi fi ile bağlanıyordum dün bağlanamadım hala bağlanamıyorum. Modem resetledim tv fabrika ayarlarına döndürdüm yine olmuyor. Tv nin Wifi alıcısında sorun yok çünkü tv ile telefonun internetine kişisel bağlantı hotspot wifi ile bağlantı sağlayabiliyorum. Modem de de sorun yok ona da laptop ile bağlanabiliyorum. Sadece modem ile tv arasında bağlantı kuramıyorum. Daha önce sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?
T
7 yıl
windows usb boot içerisinde system volume information klasörü
Arkadaşlar format attıgım isonun yazılmış olduğu usbnin içinde boot dosyaları ile birlikte system volume information klasörü oluşmuş. Önceden yoktu yeni bilgisayar aldım ubuntu kurulu usbyi taktığımda klasörler arasında system volume information klasörünü gördüm. Bu dosyalar virüs müdür usb yi formatlayıp tekrar mı iso yazmam gerekir yardımcı olurmusunuz.(ubuntuda virüs programımyok taratamıyorum)
T
7 yıl
Bilgisayar açılmıyor yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar geçenlerde işlemciye hız aşırtma denedim oldu sonrasında kapattım (anakartın easy oc özelliği) sonra da takıldım bir süre. Garip bir şekilde 5 saat sonrasında pc açılmadı. Power tuşuna basıyorum kasa çalışıyor monitöre görüntü gelmiyor, klavye ışığı yok hiç bir tepki yok. Bir süre kasayı acık bırakıyorum sonra powerdan kapatıyorum kasanın elektriğini kesip tekrar açınca bazen açılıyor. Sebebi ne olabilir yardımcı olur musunuz. Kaç gündür sıkıntı yaşıyorum sleep modda bırakıyorum kapatırken bugün unutup kapattım şu anda açılmıyor
T
7 yıl
phenom x4 965 3.4 ghz + gtx 1050Tİ 4gb darboğaz olur mu?
Arkadaşlar merhaba başlıkta da yazdığım gibi
Phenom II X4 965 3.4 ghz işlemcim var.
8gb ram
thermaltake v3 600w kasa
120gb ssd + 2tb hdd

ve gtx 1050ti düşünüyorum. İnternette gezinirken darboğaz olayını araştırdım biraz.
Bilgisi olan arkadaşlara sorum olucak.
1- işlemcim bu kart ile darboğaz durumunu yaşar mı?
2- Darboğaz yeni ekran kartına (ekran kartının ömründen yemek gibi vs) yada işlemciye zarar verirmi

Kart linkim: http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-4gb-oc-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1050-ti-4g-oc-p-HBV0000023AGJ
T
7 yıl
BİOS açılmama sorunu.
Merhaba arkadaşlar bundan 1 ay öncesinde bilgisayarıma SSD taktım. Anakartım MSI 970A G46 msi fast boot seçtim ve Windows kurdum sonrasında hiçbir şekilde BIOS'a giremiyorum. Delete tuşuna basıyorum ama direkt windowsu başlatıyor. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
T
7 yıl
Ekran kartı önerisi
Merhaba arkadaşlar, sistemim

Thermaltake V3 600w kasa
2 tb hdd
8 gb ram
amd phenom 2 x4 965 işlemci
ekran kartım hd6850

ekran kartımı yenilemek istiyorum bütçe 500-600

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-370-nitro-dual-x-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

bu ekran kartını sistemimin diğer donanımları karşılarmı şimdiden teşekkürler.
T
8 yıl
Iphone 6S Internal Storage\u0027dan virüs bulaşma ihtimali var mıdır?
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım virüslü pek kullanmıyorum, geçenlerde iphone'umdan fotoğraf aktarmak icin pc'ye bağladım Bilgisayarım/Iphone/Internal Storage/DCIM dosya yolundan kopyala yapıştır şeklinde resimleri aktardım. Sonrasında kafama takıldı ve malum AppStore'da virüs programı da yok taratamıyorum. Itunes üzerinden bulaşmayacağını biliyorum fakat Bilgisayarım içindeki Iphone klasöründen, Iphone'a virüs, trojan, keylogger bulaşma ihtimali varmıdır? Şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.