R

Binbaşı
12 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
156 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
4 yıl
THY\u0027nin \u002723 Nisan Uçuşu\u0027 Başladı
Türk Hava Yolları (THY) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bir uçuş yapılacağını açıklamıştı.

THY'den yapılan açıklamada Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek uçuşun TK1920 sefer sayısıyla icra ediliyor.

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan yerel saatle 09:40'ta kalkış yapan TC-JJF kuyruk tescilli Boeing 777-300ER tipi yolcu uçağının radar üzerinde Ay-Yıldız çizmesi bekleniyor.

Uçuşa aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.flightradar24.com/THY1920

< Resime gitmek için tıklayın >
R
4 yıl
Project Torque(Online Yarış Oyunu) - STEAM
Merhaba,

2008-2010 yılları arasında çokca oynadığım, Level R adıyla da bir dönem yayınlanan online yarış oyunu Project Torque, Steam'da tekrar aktif halde. Eskileri özleyenler, biraz nostalji yapmak isteyenler ve yeni bir yarış oyunu arayışı içinde olanlara tavsiye ederim.
https://projecttorque.racing/

< Resime gitmek için tıklayın >
R
8 yıl
Vodafone Durduk Yere 15 Kuruş Kesmeye Başladı
Arkadaşlar özellikle bu 1 Nisan'dan sonra Vodafone faturasız hattımda yaklaşık 6 saatte 1 15 kuruş veri kullanım ücreti kesmeye başladı. Telefonda veri kullanımı kapalı olmasına rağmen ücret kesilmeye devam edince gittim formatladım telefonu ama ücret kesintisi devam ediyor. İlgili ekran alıntısını da konuya ekledim. Şikayetvar adlı siteyi inceledim aralık ayında da bu sorunu yaşayanlar olmuş. Bu sorunu yaşayıp da çözüm bulan var mı? Vodafone mesaj attım ama dönen olmadı.

Edit:4g servisini kapatınca 15 kurus kesinti düzeldi.


< Resime gitmek için tıklayın >
R
8 yıl
D-smart botech uydu kanalların geç gelmesi sorunu
Arkadaslar bu dsmartta gecen sene 4a uydusuna gectikten sonra uyduyu calistirinca kanallar 10-15 dakika sonra geliyor, benzer durumu yasayan var mi? Cihaz 2008 de alındı, markasi botech.
R
10 yıl
Ankara\u0027nın Suyu
R
11 yıl
13 yaşında çocuk Mercedes\u0027i kapıp evden kaçtı!
İtalya'da bir çocuk, ailesiyle kavga ettikten sonra arabanın anahtarlarını alıp 1000 km yol kat etti.
< Resime gitmek için tıklayın >
Yeni neslin cep telefonlarıyla ne kadar haşır neşir olduğunu biliyoruz. Bir zamanlar sokakta top oynayan çocuklar, şimdi tüm boş vakitlerini mesajlaşarak ya da Angry Birds oynayarak geçiriyorlar. Doğal olarak ebeveynler de, çocuklarını cezalandırırken en etkili yöntem olarak ellerinden telefonlarını almayı uygun görüyorlar.

İtalya'da bir aile de aynı yolu izleyerek tartıştıkları 13 yaşındaki üvey oğullarının cep telefonuna el koydu. Çocuk öfkeyle evden çıkıp Polonya'daki öz kız kardeşinin yolunu tuttu. Ancak bunu trenle ya da otostop çekerek değil, babasının Mercedes'iyle yaptı.

Haberin kahramanı sıradan bir çocuk değil. Kendisi profesyonel bir go-kart pilotu ve gerçek bir otomobil tutkunu. Cebindeki yaklaşık 400 TL ve pasaportuyla neredeyse 1000 km yapan delikanlı, iki ulusal sınır geçti, iki kez benzin aldı ve sonunda Polonya'ya az bir mesafe kala Alman polisi tarafından yakalandı. Ancak bunun sebebi, sürüşü değildi. Tüm trafik kurallarına uyan çocuğun izi, arabanın gönderdiği sinyaller sayesinde sürülebildi.

Olaydan sonra ailesi Almanya'ya onu almaya gittiğinde, oğlan hatasını kabul edip özür diledi. Ceza olarak ailesinin sosyal sigorta ödemeleri artacak ve muhtemelen arabanın anahtarı artık daha iyi saklanacak.

Not: Haber daha önce verilmiş olabilir. Bir haber sitesinde ilgimi çekti paylaşmak istedim. Bu TL olayını bende anlamadım belki para birimini çevirip yazmışlardır diyeceğim ama neden böyle bir şey yapma ihtiyacı duymuşlar orasını bilemem. :)
R
11 yıl
s
d
R
11 yıl
Ev Yapımı Direksiyon :)
Vizelerin yaklaşmasıyla gelen sıkıntının sonucu.
Videoyu izlemek için tıklayınız
R
11 yıl
Silinebilir
Silinebilir.
R
11 yıl
Gerçek talihli ortaya çıktı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.