I

Binbaşı
14 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
8 yıl
Beyler Çok Acil Yardım Ekrana Hal Geldi!
Selamınaleyüküm arkdaşlar iyi akşamlar

Resimde gördüğünüz gibi sorun bu window modda sorun yok ama fullscreen debu hale geliyor ve her oyunda böyle kafayı yicem yardım ederseniz sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >


Edit:Sorunu çözdüm hertz ayarı ile ilgili ama çözümü bulamadım ekran çözünürlüğünden 60 hz yaptığım da masaüstü de aynı resimde ki hali alıyor.
I
9 yıl
Kasadan cızırtı sesi
İyi günler kasadan arada cızırtı sesi geliyor büyük ihtimalle güç kaynağından tek parmağımla güç kaynağının olduğu yere hafif vurunca geçiyor sizce nedendir?
I
9 yıl
İzleme amaçlı tanımlama bilgisi
İyi akşamlar beyler nortonla tarama yaptığımda 13 adet bu virüsten çıktı 3ündede sergen.bilmem ne@hotmail yazıyodu nortonla temizledim virüsleri bi sıkıntı çıkar mı nedir bu virüs izleme amaçlı yazınca kıllandım biraz
I
9 yıl
Windows 8.1 key
Beyler iyi günler win 8.1 64 bit key alabileceğim bi site söylermisiniz güvenilir g2a stoklar bitmiş
I
9 yıl
Sistem hakkında.
İyi akşamlar beyler bi sistem topladım oyunları fullde açmasına gerek yok hıgh normal karışık stabil oynatsın yeter sizde bi bakın uyumlumudur şunu çıkar şu daha iyi dediğiniz bütçem aşağı yukarı bu şimdiden sağolun.

< Resime gitmek için tıklayın >

Rami eklememişim oda kingston 2x4 hyperx beast
I
9 yıl
Windows 8.1 key yardım
Beyler hayırlı ramazanlar ben pc topluyorum ve işletim sistemi temiz olsun istiyorum size sorum ben g2a dan falan win 8.1 key alsam sonra flasha attığım format ile bilgisayara format atsam ve aldığım keyi girsem kurulumda bi sıkıntı yaşarmıyım ve daha sonra aynı keyle format atabilirmiyim şimdiden sağolun.
I
9 yıl
Beyler Sisteme Bakarmısınız?
İyi akşamlar arkadaşlar sistemin bi eksiği gediği var mıdır orta halli beni oyunlarda hıgh ultra stabil taşıyabilecek bi pc istiyorum ekstra bir pcye lüzum yok.
< Resime gitmek için tıklayın >
I
9 yıl
Acer laptıp mik sorunu
Beyler benim ses çıkışım bozulmuştu,götürdüğüm bilgisayarcı mikrofon girişini alıp ses çıkışla değiştirmiş hani sağlam jagı kırık ile değiştirmiş.Bende ses çıkışa kulaklık bağlarım çalışır diye düşünmüştüm ama sesi algılamıyo hiç bir çözümü yok mudur?
I
12 yıl
Uygulamalar yok oldu.
Herkese hayirli Ramazanlar yardima ihtiyacim var.
İphone 3gs kullaniyorum installous uzerinden indirdigim oyunlar programlar birden kayboldu ama telefonun hafizasinda gozukuyor nasil cozerim bu durumu.Coguda markette ucretli olan uygulamalar,bir iki birsey buldum mesela sbsettings uzerinden respring yapmak gibi ama oda care olmadi.Yardim lutfen.
I
12 yıl
South Africa hesap icin ms points.
South Africa hesap icin Ms points nerden bulabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.