P

Teğmen
10 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
4 yıl
bilgisayarım 5ghz görmüyor
arkadaşlar merhaba
daha önceden süperonline internet kullanırken bilgisayarım 5gye bağlanıyordu. bugün vodafone a geçtim.telefonum 5ghz e bağlanırken bilgisayarım bu ağı görmüyor.sadece 2.4 olanı görüyor. bunun sebebi nedir?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
P
5 yıl
En iyi taahhütsüz internet hangisi?
Arkadaşlar yeni bi eve taşındım.6 ay kullanabileceğim taahhütsüz bi internet arıyorum. Netspeed TurkNet gibi sağlayıcılar hakkında hiç bilgim Yok. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Hem bu konu altında bi tartışma başlatmış oluruz. Çünkü bi çok kişi farklı yorumlarda bulunuyor. Herkese bi rehber olur. Şimdiden teşekkürler.
P
5 yıl
tebligat sorunu
arkdaşlar merhaba
22 nisan 2019 tarihinde şirketimin eski adresine(1 yıl önce değiştirmiştim adresi) bir tebligat gelmiş pttden.ptt görevlisi karşı dairede bulunan komuşumuza danışmış ve adresin değiştiğini komşumuzdan öğrenmiş. komşum zarfın üstünde haciz falan bişeyler okumuş. şimdi sorum bu tebligat bana henüz ulaşmadı. 7 günlük itiraz süresi 22 nisandan sonra mı başlıyor yoksa yeni adrese gönderildiği tarihten itibaren mi? muhtara ve karakola sordum ama gelen bişey yok. internetten öğrenme şansım var mı? ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
P
5 yıl
whatsapp mesajlarını taşıma
arkadaşlar bugün yeni bir iphone aldım. daha önceden android bir cihaz kullanıyordum. burdaki whatsapp mesajlarını iphone a nasıl aktarabilirim? internette birçok bilgi kirliliği var. hangi yöntemi denediysem olmadı. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
P
5 yıl
Note 9 mu, huawei mate 20 pro mu yoksa iphone x mi?
Arkadaşlar baslikta belirttiğim gibi bu 3 telefon arasında kaldım. Sizce hangisi? Daha önce hep samsung kullandığım için ios denemek istiyorum ama bugüne özel teknosa mavibahce şubesinde note 9 5300 tlye satılıyor. Çok kararsız kaldım. Yardımlarınız için simdiden tesekürler.
P
5 yıl
hafıza kartındaki dosyaları silme
arkdaşlar hafıza kartım dolduğu için içindeki bazı verileri silmek istiyorum ama ne yaptıysam silemedim. bilgisayara takıp deniyorum ama yine de silinmiyor. bunun sebebi nedir? nasıl çözebilirim? teşekkür ederim
P
6 yıl
İzmir çiğli balatçık mah.
Arkadaşlar İzmirde Aliağada çalışıyorum.istanbuldan yeni geldim. İşe izbanla gidip geliyorum. Bana balatçık taraflarında ev tutmamı önerdiler. İlk önceliğim izbana yakın olması... Balatçık nasıl bi yer? Katıp çelebi üniversitesine yakınmış. Orada bi sosyal ortam var mı? Yaşanılacak yer mi? Veya başka alternatifleriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
P
6 yıl
Şehir içinde ranger mı amarok mu?
Arkadaşlar bu soru çok fazla soruldu biliyorum ama hep arazi şartları için konuşuldu. İzmir'de şehir içi sadece inşaat malzemeleri taşımak için pick up araba almayı dusunuyorum.(görsellikte önemli) Arazide işim yok.Bu ikisi arasında kaldım. Bide arabayı muhtemelen 2 yıl kullandıktan sonra satacağım. O yüzden 2 yıl sonra hangi araç daha kolay ve iyi fiyata satılır onuda göz önünde bulundurursanız sevinirim. Teşekkürler.
P
6 yıl
samsung kies win10 sorunu
arkadaşlar samsung kies win10 da çalışmıyor. bunu yüklemenin bir yolu var mı?yada kies gibi telefonumu bilgisayara yükleyebileceğim başka bir program var mı?
P
6 yıl
Bmw 116 sağ far camı
Arkadaşlar 2014 model 116i aracım var. Çok önceden sağ far camı çatladı. Bantla kapattım şimdiye kadar bi sıkıntı çıkmadı ama araç muayeneden kaldı. İstanbul içinde sadece camı yaptirabilecegim veya sadece camı satan bi yer var mı? Yoksa biraz araştırdım hella marka sağ far için 2100 tl fiyat istiyorlar. Bu hella marka nasıl güvenebilir miyim ve bu fiyat normal mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.