A

Çavuş
04 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
13 yıl
Shazam _ Şarkı Sözü Desteği Yardım
Arkadaşlar Türk-AppStore'undan Shazam Encore'u indirdim amma ve lakin sonradan farkettim ki telif hakları yüzünden Türkiye'ye şarkı sözü desteği vermiyorlarmış . JailbreakSiz Iphone 4 kullanıyorum , Türk-appstore'dan aldığım Shazam Encore için şarkı sözü desteğini kullanabilmemin her hangi bir yolu var mıdır ? Shazam kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirin ...
A
13 yıl
Rumblepad 2 , PS3 Gran Turismo 5 ile Problem
Arkadaşlar Rumblepad 2 'yi PS3'e bağladıktan sonra PS3 menüsünde ve Gran turismo 5 oyun menüsünde bir problem olmadan çalışmakta fakat oyuna girdikten sonra hiç bir tepki vermemekte.Bir yerden bir ayar mı yapmam gerekiyor? Anlayan arkadaşlar bir yardım ederlerse çok makbule geçer.Şimdiden teşekkürler.
A
14 yıl
Yurtdışı Kargo hk. Bazı Soru İşaretleri


Arkadaşlar öncelikle yurtdışından gelen kargoyla alakalı tüm konuları okudum fakat bazı noktaları mevcut konular üzerinden tam anlayamadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım.

Yurt içinde dağıtımı PTT'nin yapması için ürünün ne tarz bir kargoyla gönderilmesi lazım.?Örneğin ben İrlanda'dan bir ürün aldım ve satıcı bana ürünü İrish Postal Service(Airmail) ile gönderdiğini söyledi.Şimdi bu ürün gümrükte sorun yaşamazsa, ürünü PTT evime kadar getirecek değil mi?

TNT ve DHL kargo şirketleri uluslararası özel kargo şirketleridir sadece gümrüğe kadar getirirler(yanlışsa düzeltin) , peki bu şirketlerle gelen ürünlerin dağıtımını hangi yerel kargo şirketleri yapmaktadır.?Çok saçma bir soru olacak ama şimdi ürün İrish Postal Service'iyle gönderildiği için kargonun hiç bir aşamasında benim bu uluslarası özel kargo şirketleriyle bir alakam olmıyacak değil mi?Bu soruyu şu ana kadar okuduğum bütün konularda bu özel kargolardan uzuk durulması gerektiği söylendiği için soruyorum.

Üçüncü problem ise; ürünün her hangi bir tracking numarası olmaması yani kayıtsız olması.Diyelim ki ürün Gümrükte takıldı ve ya Türkiyeye girmesine rağmen bir sebepten dolayı bana ulaşması gecikti.Bu durumda ürün İrish Postal Service ile gönderildiği için benim tek muhattapım PTT olacak değil mi? Peki ürünün tracking numarası olmadığından dolayı ben ürünün akibetini ismimi vererek öğrenebilecek miyim?Yani tracking numarası olmayan bir ürünün takibi gönderilen kişinin ismiyle yapılabiliyor mu?

Bunları cevaplayacak yüce forumdaşa şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.