L

Yarbay
01 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
266 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
2 yıl
10k€ yu bu ise gömeyim mi
merhaba arkadaslar iyigeceler. Amacsiz amacsiz ise git gel okula git gel gina geldi ve kendime hem profosyonel meslek anlaminda hem de bir hobi olarak bir ugras bulmak istiyorum. Genel olarak IT ile ilgim cok yillardir yeri geldi ekmegini de yedim yeri geldi eglencesine de takildim lakin artik bu isi profosyonel olarak yapmak istiyorum fakat asil sorum su.


Benim en büyük problemim ne yapacagim hakkinda her hangi bir fikrim yok ben daha cok is yapabilen ama birisinin bana ne yapmami soylemesi gereken tarzda bir insanim. Bu ne yazikki ögrenme konusunda da ayni kapiya cikiyor ve o isi ogrendikten sonra da kendi kendime söylüyorum bu muydu diye neyse . 10k civarinda euroya acaba 1 2 aylik Kodlama bootcamplerine gitsem buradan cikinca " tamam aga artik önüme ne gelirse parcalarim " kivamina gelir miyim ? daha önce gideniniz oldu mu ise yariyorlar mi gercekten ? amacim bu parayi verdikten sonra profosyonel olarak bir ise baslayacak kadar bilgi birikimine sahip olmak.
L
2 yıl
Hosgeldin ebubekir siddik makina
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Canon Canonet 28

Ilk film makinami da almis bulunuyorum arkadaslar. A7r2 yi alirken daha az heyecanliydim.
L
2 yıl
5800x 5ghz mi 5800x3d mi
merhaba arkadaslar 5ghz de 5800x sizce devam mi yoksa iade edip üzerine %60 daha fazla para verip 5800x3d mi almaliyim

Sadece oyun odakli ama parasini düsünüyorum deger mi degmez mi ayni paraya 5950x de aliniyor
L
2 yıl
anytrans güvenilir mi?
merhaba arkadaslar iphone umu sadece medya ve birkac tane applicationu oldugu gibi yedeklemek istiyorum.

Banka uygulamalarimi silemiyorum sildigim zaman yeniden bankaya gidip baglatmam gerekiyor diger türlü bu uygulamalari oldugu gibi sanki hic silinmemis gibi yedeklemek istiyorum format sonrasinda direk telefona geri yükleyip kullanabilir miyim bu sekilde ?
L
2 yıl
Macbook air 13 e2015 yardım
Merhaba arkadaşlar. Macbook airim var fakat basit websurfingi bile akıcı yapamamakta. Cihazı yeni formatladım ama az birşey daha akıcı oldu fakat yeterli değil. Boşta islemci sıcaklıgı 65 derecelerde ve chroöe da gezinirken 75 leri buluyor ama heralde 99 a kadar çıkıyor bu işlemci diye hatırlıyorum. Ayriyetten disk hızı yazma 500mb okuma 1300mb civarlarında. Dediğim gibi sadece webde takılma ve 3 5 küçük app kullanımında akıcı şekilde kullanmak istiyorum ne yapabilirim bunlar için. Son osx yüklü
L
2 yıl
Kriptoda Vergi
Merhaba arkadaslar. Kriptoda vergi olayi nasil oluyor acaba nasil vergi veriliyor türkiyede ( almanyada yasiyorum türkiyeye tasiyacagim sistemimi ) ?

Vergi verdikten sonra evde istedigimiz kadar kart calistirabiliyor muyuz ? vergisiz ithal kart göndertebiliyor muyuz ? olur da bir polis baskini olursa yüksek elektirikten dolayi kartlara sikinti cikiyor mu ? Kartlarin hepsi yurt disi kaynakli olacak. Ve elektirigi vergiden düsebiliyor muyuz
L
2 yıl
Görüntü Bozuluyor ve daha sonra karariyor Driver mi yoksa fiziksel mi ?
Arkadaslar bir arkadasimin laptobu bu sekilde yeni cihaz 3070 li. Bana biraz konnektör gevsemesi vb birsey gibi geldi ama tam anlamiyla anlayamadim garantisi tabiki devam ediyor lakin kendisi okul icin bu laptobu aktif olarak kullanmak zorunda Mimarlik ögrencisi bu nedenden ötürü bir sorayim dedim.

Simdiden yardimi dokunan ya da zaman ayiran bütün arkadaslara cok tesekkür ederim.

Model: Tulpar T7 V21.8

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
L
2 yıl
Benzinin litresi 34 lira olmus yuh!!
bune arkadas 2,13€ ya litresi benzin aldim. Normalde 20 30 öroluk aliyordum ibre fulleniyordu kücük arabayi simdi 80 100 euro arasi dolduruyorum.

Cok sanslisiniz arkadaslar ne güzel 20 küsür liraya benzin aliyorsunuz

Neyse cok taslamayin beni seviyom sizi by
L
2 yıl
ASUS ROG Zephyrus G15 aldim sizce pisman olur muyum?
merhaba arkadaslar aklimda hep lenovo legion 7 vardi 5800h ve 3070 ( 140W ) lakin bir türlü stoklara girmedi. Bugün yilbasi indirimi ile 2100€ ya bu laptobu aldim

Lakin performans tarafinda cok üzer mi beni ? 100w 3080 ile 140w 3070 arasinda ne kadar fark olur en azindan ayni performansi yakalayabilir miyim ?
L
3 yıl
Türkiyede nerede BMW r100 Scrambler modifikasyonu yaptirilabilir
Merhaba arkadaslar Birtane bmw r80 100 veya benzeri bir motor almayi düsünüyorum lakin kafamda Videodaki gibi bir scrambler yaptirmak var. Kendim elektronik vs baglantilarini yapabilsem bile ne yazikki boya vs isin icine girdigi icin bir profosyonele gitmek sart...

Türkiyede bu isi ne kadara yaparlar acaba ? Veya yapabilecek bir yer var midir ? Malzeme olarak neredeyse hicbirsey gerekmiyor özel yapim koltuk vs de dericilerden falan cok rahatlikla bulabilecegimi düsünüyorum.

Direk dakika 11:30 a bakabilirsiniz
https://www.youtube.com/watch?v=CetQ8shNDRc&t=690s
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.