C

Yüzbaşı
26 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
youtube ve torrent aşırı yavaş
arkadaşlar merhaba youtube bikaç gündür bende çok yavaş fibernet limitsiz kullanıyorum 24 mbit hızım var youtube da normal bi video izleyim dersem ancak 144p de zar zor açıyor fakat vimeo gibi sitelerde özellikle idm den indirmeye kalktığım da hız 26 mbitlere kadar çıkıyor torrennte de aynı şekilde hız fazla yukarılara çıkmıyor en fazla 5 mbit falan nedeni ne olabilir şimdiden teşekkürler.
C
9 yıl
Yarın sabaha iyileşmem lazım yardım edin.
Beyler yarın sabah 9 da Ankara'ya gidicem arkadaşlarla gezmek için, fakat bu sabahtan beri boğazım,başım heryerim ağrıyor sanırım üşütmüşüm ya da boğaz enfeksiyonu gibi bişey olmuş. Şunu yap biraz daha dinç kalırsın veya iyileşirsin dediğiniz önerebileceğiniz bişey var mı ? en azından yarın sabaha kadar biraz düzelmem lazım.
C
10 yıl
Lacoste ayakkabı aldım 2 haftada gitti
beyler lacoste'dan bez bi ayakkabı aldım 2-3 hafta önce tam başparmaklarımın olduğu yerler deforme oldu, hatta ufak bi delik bile açıldı. bunu ne yapabilirim boynerden almıştım götürsem ayakkabıyı hemen değiştirme falan yaparlar mı ? yoksa önce fabrikaya falan mı göndercekler yenisini verirler mi sizce daha önce başına gelen olduysa bi yardımcı olursa sevinirim.


ayakkabı bunun aynısı diyebilirim baya benzeri.

< Resime gitmek için tıklayın >
C
10 yıl
beyler fikirlerinize ihtiyacım var kıza rezil mi oldum ?
kısaca özet geçeyim çalıştığım yerde bikaç mağaza yanda bi kız var ben bu kızı gelip geçerken falan görüyodum hergün 2-3 kez biraz araştırdım face hesabını falan buldum ama fake bi kız hesabından ekledim senden hoşlanıyorum ama kim olduğumu söylememe cesaretim yok falan dedim neyse kız uzattı korkak adamları sevmem falan en sonunda söyledim ben şu kişiyim falan diye kız ben kimseyle çıkmam sevmiyorum öyle şeyleri falan dedi ama sonra bikaç kelime daha sohbet ettik sonra iyi geceler k. bakma dedim konuşmayı kestim. sizce bu yaptığım yani fake kız hesabından ekleyip konuşmam falan salakca mı olmuş bi fikir verin kızla hergün yüz yüze geliyoruz nasıl davranayım ?
C
10 yıl
Spor dünyasının en kötüsü: Yıldırım Demirören (ESPN)
Yıldırım Demirören ABD kanalı ESPN tarafından spor dünyasının en kötüsü seçilmiş


Videoyu izlemek için tıklayınız
C
11 yıl
Beyler sizce şu ceketi alayım mı ?
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=24885


bugün denedim kalıbı çok güzel üstüme tam oturuyor fakat ne bileyim böyle günlük giymek için de iyimidir kararsız kaldım sizce nasıl ?
C
11 yıl
Az önce yaşadığım ilginç olay !
Beyler bugün bikaç saat önce arkadaşlarla içtik falan fazla uzun yazmıycam. arkadaşın evinde içtik ve gece eve dönerken yeni tanıştığım bi arkadaş benim evde sizin oralarda bırakırmısın arabayla dedi tamam dedim çıktık yola. polise yakalanmayalım diye de hep arka yollardan bilmediğim yerlerden gittik. neyse eve doğru giderken gecenin bu saatinde otostop çeken bi adam gördük ve geçtiğimiz mahallede konyanın en pislik mahallelerinden biri. neyse adamı almadık 200 mt. sonra sağda bi şahin marka arabadan dumanlar yükseliyo hemen sağa çektik durduk adamın yüzü kanlar içinde park halinde duran tıra çarpmış adam alkollü ve yollarında ıslak olmasından dolayı kaza yapmış heralde neyse araba baya pert zaten hemen durumunu sorduk adam şoka girmiş ambulans polis aradık falan derken 200 mt geride otostop çeken adam yürüyerek yanımıza geldi dedim böyle böyle pislik bi mahalle abi seni tanımıyorum o yüzden almadım k. bakma falan neyse en son gittim önce yeni tanıştığım arkadaşı sonra bu adamı bizim evle alakası olmayan yerlere evlerine kadar bıraktım ve şükür evime geldim. kendi açımdan çok değişik bi geceydi, belkide içmeseydim herzamanki yoldan gitseydim ne o adamı evine bırakacaktım bu soğukta, ne de kaza yapan adama yardım edecektim. işte bu da böyle bir anımdır.
C
11 yıl
Boşa yaşıyoruz yemin ediyorum. (tomorrowland içerir)
İnsanlar şöyle festivallere katılırken benim hergün işe gitmem, boş boş yaşamam,nerdeyse tek sosyal hayatımın akşam bikaç saat biyerlere oturmak ya da 2-3 bira içmek olması. Birde adamların yaptığı şeye bak şu ortama bak yemin ediyorum moralim bozuldu gece gece

Tavsiye ederim sonuna kadar ve HD olarak izleyin müzikler zaten güzel, çekim süper.


Videoyu izlemek için tıklayınız


ilerde para bulursam birde kafa dengi birini alıp yanıma giderim inş.
C
11 yıl
Bugün doğum günüm
Normalde pek konu açmam ama içimden geldi beyler paylaşmak istedim ne bileyim belki birkaç kişi kutlarda mutlu olurum diye. Şansıma da evde kimse yok bi yandan biramı yudumluyorum bi yandan da bu şarkıyı dinliyorum.


Videoyu izlemek için tıklayınız
C
11 yıl
Facebook arkadaş sayım sürekli eksiliyor
facebook hesabımda yaklaşık 4500 arkadaş var hergün hemen hemen 10 kişi eksiliyor. nedeni ne olabilir acaba ? hadi hesabını dondurur millet falan tamam da hergün yaklaşık 10 tane arkadaş eksilmesi biraz garip geldi. sebebini bilen yardımcı olcak biri varmı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.