G

Çavuş
19 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
19 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
7 yıl
Soğutucu arıyorum.
Hp omen serisinden bir laptop aldim gecen ay. Genel olarak memnunum, ama is geregi adobe uygulamalari kullanmam gerekiyor ve bilgisayari zorlamamasina ragmen fanlari helikopter gibi calisiyor yeni laptopi zorlayip fanini mahvetmek istemiyorum, eski cihazimda cok isinma sorunu yasadim cunku.

Sogutucu almayi dusunuyorum ama is icin oldugundan yanimda tasiyabilmem onemli, ince ve korunakli bi model arayisindayim yani. Belirli bi butcem yok ama iki haneli tercihimdir var mi onerisi olan?
G
7 yıl
Ekrandaki her şey küçücük
3 gün önce hp omen serisinden laptop aldım.

Ekran çözünürlüğü 3840x2160, ondan galiba, tüm oyunlar uygulamalar mal oluyor. Resimdeki gibi tablolarla karşılaşıyorum, resimdeki steamin shift+tab ekranı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ne yapabilirim bunu düzeltmek için? Ekran da 15 inç olunca yamuluyorum okuyana kadar.

Ekran kartı sürücüsünü silip geri yükledim, güncelleştirdim. Fayda etmedi.
G
7 yıl
Ses Sürücüsü Yeniden Başlatma
Çözüldü
G
8 yıl
TS ilk 100-TERCİH YARDIM
TS-1 82
TS-2 104
TM-3 5700

TM'den psikoloji, TS'den iletişim/gazetecilik/sinema-tv tarzı bölümler seçeneklerim arasında.
Şu an Galatasaray iletişim ve Koç medya ve görsel sanatlar bölümlerine sıcak bakıyorum.
Başka ne olabilir, akıl verin beyler
G
11 yıl
Yönetim neden bu kadar acayip?
Saçma sapan sebeplerden mesaj siliniyor, konuların gidişatını "tahmin edip" silen mi ararsın, aptal kurallar mı ararsın.

Forum yapısı ve forum yönetimi ile ilgili soru, öneri ve sorunlarınız için Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız bölümünü kullanınız. Konu Dışı'na açılan bu türden konular cevap verilmeksizin silinecektir.
Bir de şöyle bir kural koymuşlar. Ne yapalım hoşnutsuzluğumuzu da mı tartışmayalım?

Konunun açılış amacına uymayan şeyler paylaşılmasını da yasaklamışsınız. E konu dışı özel'in ne işlevi kaldı o zaman? Ne farkı var konu dışının ordan?
Zamanında da konu dışında çok sulu şeyler yazılıyor saçmalanıyor diye konu dışı özel'i açmıştınız, siz de farkındasınız konu dışı özelde takılanlar konu dışında takılanların yarısı kadar bile değil.
İnsanları orayı kullanmıyor, ciddi ortamlar oluşturmaya çalışıp üyeleri forumdan soğutuyorsunuz.

Gel bunu da sil admin.
G
11 yıl
ROCK N COKE\u0027TA TARIK MENGÜÇ NİYE YOK
G
11 yıl
Lise Alan Seçimi--Yardım! (TM-MF)
Beyler 487'yle anadolu lisesine girdim. Notlarım iyi diyebilirim,

Matematik 3 (Sözlüyle 4)
Geometri 4
Fizik 4
Kimya 4

onun dışında 4'üm falan yok hiç.

Hukuk istiyor gibiyim, TM okumak istiyorum, ama -biliyorsunuzdur işte- ailemin bir diretmesi var MF oku diye.
3 sene boş yere o kadar fenle uğraşmak da istemiyorum, MF'de istediğim bi bölüm bile yok

Yardım beyler
G
12 yıl
Citizen \u0026 Rafael Nadal
G
12 yıl
Akkuyu Nükleer Santrali-Wikileaks
Wikileaks’e en son sızan bilgilere göre, Türkiye’de kurulması planlanan nükleer santrali inşa edecek Rus Atomstroyexport firmasının yeterli altyapısı yok ve Türkiye bu santralle Rusya’ya daha bağımlı hale gelecek.
Wikileaks’e en son sızan bilgilere göre Amerika’nın Moskova Büyükelçisi John Beyrle, Mersin Akkuyu’da kurulması planlanan nükleer santrali de inşa edecek olan Rus Atomstroyexport (Rosatom) Şirketi’nin finansman ve teknik altyapı sıkıntısı yaşadığını söylüyor. Daha önce de Bulgaristan’da Büyükelçilik yapan John Beyrle’in 3 Nisan 2009′da Moskova’ya gitmeden önce yaptığı açıklamalar 25 Ağustos Perşembe günü Wikileaks ve Bulgar ortakları Bivol.bg. tarafından yayınlandı.

Büyükelçi John Beyrle’in sızdırdığı bilgilere göre “Atomstroyexport; Hindistan,İran, Bulgaristan ve Ukrayna’da toplam 11 yeni nükleer santral inşaatı sözleşmelerinin peşinden koşuyor. Bunların yanı sıra 6 yeni nükleer reaktör için de müzakereler devam ediyor (Çin’de 2 ve Türkiye’de 4). Ancak kredi krizi, yetersiz makine-üretim altyapısı ve eğitimli uzman eksikliği nedenleriyle Atomstroyexport’un kısa sürede tüm bu planları gerçekleştirmesi gerçek dışıdır.”

Türkiye bu anlaşma ile Rusya’ya daha bağımlı hale gelecek
Belgelerde ayrıca eski Rus Nükleer Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Bulat Nigmatulin’in de çarpıcı açıklamaları bulunuyor. Nigmatulin, doğalgazın çoğunu Rusya’dan alan Türkiye’nin bu anlaşma ile Rusya’ya daha da bağımlı hale geleceğini söylüyor ve Türkiye’nin ihaleyi bu sebeple kabul etmeyeceğini düşündüğünü belirtiyor. Özellikle de santralin %51 hissesine sahip olacak ve işletecek olan Rosatom ile çok yüksek bir fiyat üzerinden anlaşılacağını ve 15 yıl sabit alım garantisinden sonra Türkiye’nin elekrik fiyatı üzerine çok kısıtlı bir müzakere alanı kalacağını vurguluyor.

Wikileaks’te açıklanan belgeler kurulduğu ilk günden beri şeffaflıktan uzak bir tavır sergileyen ve gerçekleri çarpıtma politikası izleyen nükleer endüstrinin ve Rosatom’un kendi içindeki çelişkileri gözler önüne seriyor. Nükleer endüstri ve Rosatom adeta bir borsa şirketi gibi davranarak spekülasyon yaratıyor ve Türkiye’nin enerji geleceği ile Rus ruleti oynuyor
G
12 yıl
Çıııldıııırmııııcaaam
Çıııldııırmıııcaaam, çııldııırmıııcaaam, çııldıııırdsnkfjkdajknhdf
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.