I

Yarbay
29 Ocak 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
2 yıl
3 Aydır kullanılamayan 75QN90A hakkında 2 değişim 1 onarım 8500tl ücret iadesi sonrası
Merhaba arkadaşlar.

Yaklaşık 2 ay önce 75" QN90 model bi tv aldım.

henüz test etme aşamasını şimdi yapabiliyorum oda küfür ede ede..

ilk gelen televizyonda 2 tane nokta olduğu için geri gönderdim. Değişim onaylandı uzun bi süre sonra 2. televizyonum vatandan teslim edildi.

Hadi işAllah dedik bişey çıkmaz ama ne ola onda da 2-3 tane biri çok belirgin olmak üzere diğer ikisi daha flu bi şekilde siyah noktalarım vardı.

onuda geri gönderip yine uzun bi bekleyişin ardından geçen hafta aranarak bi teklifte bulundular.

Televizyonunuza onarım yapalım panelinizi değiştirelim dediler üstüne de 8500 tl gibi bi ücret iadesini sundular.

bende şimdi değişime gitsem 3. tvde aynı gelecek korkusuyla ve üstüne güzel bi ücret iadesi teklifini sundukları için düşünme süresi isteyerekten akabinde kabul etmiş bulundum.

Bugün 3. kez gelen televizyonumda da malesef servisçiler gittikten sonra farkettiğim aynı yerde bulunan bir keskin bir de flu ölü pixeli farkettim.

Servisçilerin yanında bu durumu nasıl farkedemedim yada atladım yani tam anlamıyla kontrol yaptığımın bile farkına nasıl varamadım anlamadım. Bunun sebebininde kafamın çok meşgul olması etkiledi sanırım artık.

kafayı yemiş bir şekilde şu saatlerde artık yani napacağımı gerçekten bilemiyorum.

Ölü pixelciklerim ekranın tam orta en üst çerçevenin 5-10cm altında..

Yarın şimdi napacam kara kara düşünüyorum.

Ya getirip götürene de acıyorum tv büyük ve ağır asansor de yok 3. kattan indir bindir indir bindir baya zahmetli de iş..

tamamen ücret iadesi alabilir miyim acaba bu durumda artık yoruldum gerçekten böyle şeylerle uğraşmaktan.

Yoksa yine değişim yine sorun vs vs çok ta iyi olmayan piskolojimin zaten anasını ağlattılar 4. kez gelecek bi tvyi sorunsuz beklemek artık çok zor gibi gözüküyor bende.

Bana ne panel taktıklarını da çok merak edip servis menüsünden araştırmaya çalıştım baya onu da bulamadım.

Durumu paylaşmak istedim hasta hasta kalktım pcye oturdum post atıyortum.

napsam bilemedim artık...
I
6 yıl
ASUS ROG Swift PG279Q Mini İNCELEME \u0026 65\" PANEL İLE KARŞILATIRMA || SONUÇ : İADE EDİLDİ
Edit : Sorunsuz bir şekilde servis ile uğraşmadan hepsiburada ürünü iade almıştır.

Merhabalar arkadaşlar.

Günlerdir deli gibi monitor arayışındaydım ips panel önceliğimdi renkler çok önemli dedik özellikle ips panel seçtim bunun için ama durum gerçekten içler acısı. Uzun bir süredir monitor kullanmıyordum evdeki 65" samsung tvmi monitor olarak kullanıyordum. Gerçekten bu monitor kadar gideri varmış benim tv panelimin. 2-3 gün önce hepsiburada dan 3599 tl güzel bi indirimle monitoru kaptık güzel bi sevinç vardı ama hevesim kursağımda kaldı diyebilirim.

Şimdi gelelim izlenimlerime bi kere bu monitor de film izlenmez kesinlikle buna karar verdim başka bi ayarı varsa bilmiyorum monitordeki sinema modu manzara modu vs hepsi denedim sonuç aynı tvmin yanından bile geçemez.

hareketli siyah renklerde sorun var bunu kendi tv panelimde birebir karşılaştırdım resimlerini ekliyorum şimdi aşağıya. Bu arada panel 65JU7000 100hz samsung marka. Resimleri büyüterek bakarsanız aradaki farkı kesinlikle anlıcaksınız.

144hz olayını ilk defa kullanıyorum gerçekten monitorun tek bir artı özelliği bu. Windows ortamında bile 144 hz olayı pcye gerçekten başka bi hava katıyor.

Ondan sonra devam edicek olursak alt köşelerde gayet güzel bi ışık sızması var. ha oyun oynarken falan göze çok gelmiyor ama siyah ağırlıklı bi ekranda gayet iyi derecede belli oluyor.

Veee bonus olarak ta 7-8 tane ölü pixel geldi şansıma :) 3 tanesi tam ekranın ortasında aşağıya resimlerini ekliyorum.

Bu samsung tv deki görüntü

< Resime gitmek için tıklayın >

Buda Asus

< Resime gitmek için tıklayın >

Bunlarda bonus olarak gelen 7-8 adet ölü pixellerimden ekranın ortasunda bulunan 3 tanesi :)

< Resime gitmek için tıklayın >


bunlarda ışık sızması ve ips glow a ait resimler.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

bunlarda siyah ekranda tv ile karşılaştırma

TV
< Resime gitmek için tıklayın >

Monitor
< Resime gitmek için tıklayın >

resimler iphone x ile çekilmiştir.
I
7 yıl
Hepsiburada\u0027 dan gelen Açık Ambalajlı Kullanılmış 1080ti
Arkadaşlar Selamlar öncelikle herkese.

Hepsiburada dan pcyi yükseltmek amaçlı yeni bi pc parçası aldım. Daha parçalarımın hepsi gelmedi ancak ekran kartı elime ulaştı.

Direk kutusuna baktım hiç bir koruma bandı yok ambalaj zaten yok. Eyvah dedim kesin kart iade kartlardan geldi heralde.

Yavaşça kutuyu açtım ekran kartını çıkardım ve tam tahmin ettiğim gibi ekran kartı pci slotuna girmiş çıkmış bariz şekilde izler belli.

İki pervanenin birinin kanatlarında ufak ufak yaralar mevcut 2-3 tane kadar.

Daha test etmedim kartı değiştirmek istiyorum dedim değişim yapamayız ücret iadesi yaparız dediler.

E kampanyadan aldık şimdi ücret iadesi yapsan nolcak 350-400 tl fazladan verip bir dahamı kart alacaz yani.

Elektronikteki şanssızlığım her zaman yakamı bırakmamıştır şimdide bırakmadı.

Bide işlemci bekliyoruz 7700K şimdi kesin oda açık kutuyla gelir ben kafayı yerim.

Sizce nabım kartı test edip sorun yoksa kullanmaya devammı ediyim yoksa direk iade mi ediyim. Kararsız kaldım ya.

3050 tl cıvarı almıştım bu fiyata bidaha bulamam sanırım 1080ti


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
I
7 yıl
Türktelekomdan Turkcelle Geçiş ama gelmek bitmeyen TelekomFaturaları
Arkadaşlar bende evimde interneti ttnet sabit hattımıda turktelekom olarak kullanmaktaydım. Sonra turkcelin cazip bi kampanyasını gördüm ev ve cep faturalarını birleştiriyolar tek fatura ödüyosun. Bu kampanyaya geçiş yaptım bana geçişi biz halledicez dediler ama ttnettende telekomdanda faturalar gelmeye devam ediyordu.

tam 9 ay boyunca hem turkcele hem turktelekoma hemde ttnete fatura ödedim. bu esnada da 50 kez superonline müşteri hizmetleri ile görüştüm.

en son superonline tarafındaki müşteri hizmetlerinden bir cacık olmayacagını anlayınca turkcell müşteri hizmetlerini aradım. Mail atın dediler konuyu izah eden mail hazırladım ödediğim faturalarında dekontları bu maile ekledim. Şimdi ilk kaydı incelemişler size böyle bilgi verilmemiş diyolar. başka bir kayıt için dinleme kaydı oluşturdular da bundan da bir cacık cıkacağanı zannetmiyorum. Şimdi bu müşteri hizmetleri bana gidip internet hizmetini kapat demedi sabit hattıda kapat demedi. 9 aydır beni oyaladılar taşımada sorun var sorun var diye diye. En son turkcelldeki müşteri hizmetleri siz zaten yalın internet kullanıyorsunuz sabit hattınızı kapatabilirsiniz demesi üzerine gittim kapattım ve fatuların gelmesi durdu ama geçmişe yönelik 700 küsür para ödemişim. Ben bunlara davamı açmalıyım yoksa tüketici haklarınamı gitmeliyim. Ses kaydını bende dinlemek istiyorum dedim savcılık kararı ile dinleyebilirsiniz dediler. 700 küsür de az para değil dava açsam aslı astarını geçermi.?

en son attıgım mail ise aşağıdaki gibidir.



Merhaba,

2016 senesinin mayıs ayına kadar evde internet olarak Türktelekom kullanmaktaydım. Turkcellin yapmış olduğu kampanyayı gördükten sonra turkcell superonline a geçiş yaptım. Müşteri hizmetleri nakil işlemlerinde bütün işlemlerin kendileri tarafından yapılacağını söylemesine rağmen turkcelle geçtiğim andan bugune kadar turktelekom ve ttnetten bana fatura gelmeye devam etti. Turkcell e geçiş yaptığımın dördüncü ayında bir müşteri temsilcinizin bana ttnet aboneliğinizi iptal ettirmemi söylemesi üzerine akabinde hemen ttnete giderek ttnet aboneliğimi iptal ettirdim. Bundan sonra ttnet kısmından fatura gelmedi ancak ttnete bu süre zarfında 4 aylık fatura ödemiş bulunmaktayım. Bu dört ay içinde zaten defalarca kez müşteri temsilcilerinizle görüşmüş bulunmaktaydım. Sürekli bir sorun olduğu internetinizin ve hattınızın taşınacağı söylenmişti bana. Ayrı olarakda Turktelekomdan sabit hat için 8-9 aydırda sizin müşteriniz iken fatura gelmiştir. Turkcell ' e geçiş amacım zaten sabit hat ödememek için evde internet kullanmaktı. Zaten Turkcell olan cep hattımla evdeki internetimi birleştirmek istedim kullanmış olduğum kampanyaya geçiş yaptım. 9 aydır sizin müşterinizim 9 ay boyunca ttnete 4 fatura, turktelekom sabit hatta da 8 fatura ödemiş bulunmaktayım. Bu mağduriyetimin giderilmesini yaptığım ödemelerin tarafıma iade edilmesini rica ediyorum. Yaptığım ödemelerin Dekontları ekte sunulmuştur. Ekte sunulan dekontların 1 tanesi cayma bedelidir, 298 tl lik bir cayma bedeli faturası çıktı bunun 150 ydi yanlış hatırlamıyorsam sizin tarafınızdan karşılanacağı söylenmişti.

Dokuz ayın sonunda geçtiğimiz iki hafta içinde Turcell müşteri temsilcisi ile yapmış olduğum ve en net bilgileri, en sağlıklı bilgileri veren arkadaş tarafından superonline da zaten yalın internet kullandığımı sabit hattımın taşıma işlemine gerek olmadığını ve turktelekomdan sabit hattımı iptal etmemi söylemesi üzerine bugün giderek sabit hattımıda iptal ettirdim. Önceki müşteri temsilcilerinize durumu defalarca kez söyledim zaten kayıtlarınız altındadır bütün görüşmeler.

Bu mağduriyetim için kesin ve net bir cevap bekliyorum artık. Ödediğim faturaların geri iadesinin tarafıma yapılmasını rica ediyorum.
I
8 yıl
Audigy EAX Ses kartının digital Giriş kablosu.?
Tek amacım DTS kaynaklı filmleri Pc den izlemek.

Ama lanet olsunki anakartımda digital çıkış yok.

Elimde eskiden kalma bi ses kartı var. Audigy eax diye bi kart bununla dts film izleyebilirim sanırım digital çıkışı var bu kartın.

Gel gelelim digital çıkış var ama ne coax ne optik. Bundaki dijital çıkış 3.5mm .

Hangi kabloyu almalıyım Ses sisteminde optik de var coax da var.

coax alıcam ama bi ucu 3.5mm kablo nerde bulucam.

Yardımcı olabilcek varmı.?
I
8 yıl
SAMSUNG 55JU7000 \u0026 55JS7200 \u0026 55JU6470
Foruma girmeden önce 58J5270 mi ne model vardı ekran büyük olsun dedik yeterli olur dedik.

Daha sonra 4k olsun dedik 55JU6070 e göz diktik. Sora baktık 6470 var sora JU7000 derken birde JS7200 çıktı şimdi.

Aslında bütçem 3000-3500 ama heralde biraz daha zorlayabilirim.

Şimdi forumu okuyunca aslında hepsinden vazgeçesim geldi ama kendime bi tv almak istiyorum.

JS7200 serisi nano ekran biraz beni cezbediyo açıkcası ama sorunları hat safhada herkes şikayetçi tvlerden.

Hiç uğraşmadan 3200 tl ye 55JU6470 mi alsam diyorum. Arkadaşlar bi yardımcı olun fikir ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Playstation cafeden kalma bi 48H5003 tvm vardı aslında ben ondan bile memnundum.

Ama hiç incelememiştim sorunlarını sadece siyah ekranda ışık süzmeleri vardı oda gözüme gelmedi açıkcası o kadar.

Benim 3D derdim yok izlemem. Amacım MKV film izlemek ve PS4 oynamak. Bu üç model arasında gidip geliyorum sürekli.

Ekranın büyüklüğü benim için önemli. 55 den aşağı kesinlikle inmek istemiyorum.

JU7000 ile JS7200 arasında hz farkları nelerdir mesela. Nano ekran için iyi diyorlar.

Bende mağazalarda gördüğüm kadarıyla ekran kalitesi iyi gibi geldi banada. Ama aradaki farklara değermi acaba diye düşünüyorum.

Hele bi el atın arkadaşlar :)
I
9 yıl
Pes 2013 Orjinal makine data 6 pack güncelleme desteği kesildikten sonra nasıl yapılabilir.?
Arkadaşlar.

Yeni bi play cafe açtım. 10 tane makinem var. Kırık makine temini zor olduğu için hepsini ultra slim aldım orjinal cdlerle kullandırtmaya çalışıyorum.

Yalnız her gelen pes 13 ün kardo güncellemelerini soruyor yoksa oynamıyolar. Kendimiz editlemeye çalıştık ama bazı topçular yok ve çok zaman alacak bi yol.. Pes 13 e de

psn üzerinden güncelleme yapmak istediğimizde ise pes 13 e verilen desteğin kesildiğini söylüyor.

Nasıl bi yol izlememiz lazım. Anlayan veya bi yolunu bilen varsa çok mutlu olurum.
I
9 yıl
Siyah arabaya Pasta-Cila Tavsiye
Siyah renkte olan arabamın rengi solmuş artık. 2 yıldır pasta cila yaptırmıyorum. Dün aksesuarcıda arabaya bişeler yaparken senin arabanın saglam bi pasta cilaya ihtiyacı var dedi.

Mügen cam rüzgarlıklarını değiştirirken pasta yapmak gerekti eskilerinin izi kaldı diye. Adam kaputa geçici olarak 2 dk bile sürmeden bi pasta yaptı araba inanılmaz bi şekilde canlandı.

Adama ne kullandığını soramadım. Adam Zaten kendi de yapmıyor benim zamanım ona yetmez diyor ama yönlendirebilirim seni dedi. Bende makinesini falan alıyım kendim yapıyım diyorum.

Elim yatkındır o tarz işlere. Bana ne almam gerektiğini söleyebilcek deneyimli arkadaşlar varsa çok sevinirim.
I
10 yıl
250-300 Arası Kasa Tavsiyesi
Armor+ kasayı değişme vakti geldi artık.

Pcs+ r9 290 ekran kartı rahatça sığacak.

4 hdd 2 dvd rahatlıkla alabilecek.

Kabloların ortalarda gözükmeyeceği güzel saklama yerleri olan bi kasa arıyorum arkadaşlar.

Gözüme Cm nin sniper die bi kasası çarptı ama sizce nasıldır.?

Yada başka önerileri olan varsa sevinirim..
I
10 yıl
Harddisklerim Kafayı Yedi Ya.
Arkadaşar nolcak bu durum böyle ya.

4 tb disk yeni disk daha 1 haftalık aldığımda tertemizdi. Gerçi aldığım ilk iki 4 tb lık hdd patlak çıktı üçüncüsü sağlam dedik oda uyarı verdi.

120 gb ssd daha yeni 2 aylık.

Diğer diskler de 1 yıllık falan...

Napıcam ben bunları ya böle.?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.